ΣΙΝΕ

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

ΠΑΟΚ Ραπίντ Βιέννης (OTE1 21:30)

Ο δικέφαλος του βορρά δίνει το τρίτο ευρωπαϊκό του παιχνίδι μετά από αυτά με την Μπνέι Γεχούντα και φιλοδοξεί να κάνει το πρώτο αποφασιστικό βήμα που θα τον φέρει πιο κοντά στους ομίλους του Europa League.
Στα αγωνιστικά, ο Γιώργος Δώνης έχει συμπεριλάβει στην αποστολή το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Λίαμ Λόρενς, ο οποίος όμως σύμφωνα με τον Έλληνα τεχνικό, δεν έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός ολόκληρου 90λεπτου.
Τα πλάνα ενδεκάδαςΟ Γιώργος Δώνης προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-4-2 και τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, Έτο, Κατσικά, Κουμαλό και Λίνο στην άμυνα, οι Λαζάρ και Κάτσε ανασταλτικοί μέσοι, ο Ρομπέρ αριστερά στη μεσαία γραμμή, ο Γεωργιάδης δεξιά και οι Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης στη γραμμή κρούσης.

Για τη Ραπίντ (4-2-3-1), κάτω από την εστία θα καθίσει ο Κένινγκσχεφερ, ενώ την αμυντική γραμμή θα στελεχώσουν οι Σίμπελσμπεργκερ, Σονλάιτνερ, Γκέρσον και Κάτζερ. Αμυντικά χαφ οι Χάικινεν και Κούλοβιτς, ο Χόφμαν επίσης στον χώρο του κέντρου με περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες, ενώ τη μεσαία γραμμή θα συμπληρώνουν ο Μπουργκστάλερ δεξιά και ο Ντράζαν (εφόσον καταφέρει να παίξει μετά τον τραυματισμό του) αριστερά, αλλιώς τη θέση του θα πάρει ο Αλάρ. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μπόιντ.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: