ΣΙΝΕ

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Premier League: Γκέλες για τους μεγάλους στην πρεμιέρα

Με αρκετές εκπλήξεις ξεκίνησε η πρώτη αγωνιστική της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, με τις Άρσεναλ και Λίβερπουλ να μην παίρνουν
αυτό που θέλουν επί των Σάντερλαντ και Γουέστ Μπρομ αντίστοιχα.

Η υπομονή των ποδοσφαιρόφιλων ήρθε στο τέλος της για τη διακοπή των πρωταθλημάτων του καλοκαιριού. Από σήμερα, ξεκίνησε ο μαγικός κόσμος της Πρέμιερ Λιγκ με το πρώτο μέρος της 1ης αγωνιστικής να ολοκληρώνεται.
Η Άρσεναλ, μπαίνοντας σε νέα εποχή μετά τη φυγή του Ρόμπιν φαν Πέρσι, δυσκολεύτηκε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα με αποτέλεσμα να «κολλήσει» στο ισόπαλο 0-0 στο «Έμιρεϊτς» με τη Σάντερλαντ. Έτσι, δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την αποχώρηση του Ρόμπιν φαν Πέρσι με την απουσία του να φαίνεται από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Την ίδια ώρα, η Λίβερπουλ φιλοξενούταν από τη Γουέστ Μπρομ και ήθελε να ξεκινήσει θετικά στη δική της νέα εποχή με τον Μπρένταν Ρότζερς στον πάγκο της. Παρόλα αυτά, το ντεμπούτο του, ήταν τραγικό με τους «κόκκινους». Οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν πολύ σκληροί και διέλυσαν την αντίπαλό τους με 3-0.

Ο Γκέρα στο 43’ άνοιξε το σκορ για τους «μπάγκις» για να έρθει η αποβολή του Άγκερ στο 58’ να κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο των «κόκκινων». Στο 64’ ο Οντεμβιγκί με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-0, για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τον Λουκάκου στο 77’.

Εντυπωσιακό ξεκίνημα έκανε η Φούλαμ, η οποία στο «Κρέιβεν Κότατζ» διέλυσε με 5-0 τη Νόριτς. Ο Νταφ στο 26΄άνοιξε το σκορ, με τον Πέτριτς στο 41’ να πετυχαίνει το πρώτο του τέρμα με τη νέα του ομάδα. Ο Κροάτης επιθετικός στο 54’ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, για να έρθει ο Κασανίκλιτς στο 66’ να κάνει το 4-0. Το τελικό αποτέλεσμα, που έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Φούλαμ διαμορφώθηκε από τον Σίντγουελ στο 87’.

Ακόμα πιο εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Σουόνσι στην εκτός έδρας αναμέτρησή της με την ΚΠΡ που τη σκόρπισε με 5-0! Ο Μίκου στο 8’ άνοιξε το σκορ και ο ίδιος παίκτης στο 54’ έκανε το 2-0. Από εκεί και πέρα ανέλαβε ο Ντάιερ με δύο δικά του τέρματα (63΄, 71’) για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τον Σινκλέρ στο 81’.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επέστρεψε η Γουέστ Χαμ στην Πρέμιερ Λιγκ. Τα «σφυριά» επικράτησαν 1-0 της Άστον Βίλα με τέρμα του Νόλαν στο 40’. Τέλος, η Ρέντις παραχώρησε ισοπαλία στη Στόουκ με 1-1. Ο Κάιτλι στο 34’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον Λε Φοντρέ στις καθυστερήσεις να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: