ΣΙΝΕ

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Super League: ΠΑΣ Γιάννινα – Πλατανιάς 0-0 (video)

Στο γήπεδο των Ζωσιμάδων ο Πλατανιάς πανηγύρισε τον πρώτο του βαθμό στη Super League, καθώς ήρθε ισόπαλος (0-0) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής.
Ο ΠΑΣ ήταν σαφώς καλύτερος, δημιούργησε προϋποθέσεις για γκολ, ενώ στο 32′ δικαιούταν πέναλτι καθώς σε προσπάθεια του Ilic ο Κανακούδης σήκωσε ψηλά το πόδι και βρήκε στο πρόσωπο των επιθετικό των γηπεδούχων, αλλά ο διαιτητής Μάνταλος έδειξε άουτ. Στο 54′ ο De Vincenti έχασε σπουδαία ευκαιρία όταν εξαπέλυσε δυνατό σουτ εντός περιοχής με τον Κηπουρό να αποκρούει εντυπωσιακά.
Ο Πλατανιάς στον παρθενικό του αγώνα στη Super League δεν έδειξε ιδιαίτερα πράγματα, ίσως και από το τρακ της πρεμιέρας. Ωστόσο οι επιθετικές του προσπάθειες ήταν ελάχιστες και δεν απείλησε τους γηπεδούχους.
Οι συνθέσεις:
 ΠΑΣ Γιάννινα: Fegrouche, Ντάσιος (Keita 85′), Πάντος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Lila, Πατσατζόγλου (Τσουκαλάς 78′), Τζάνης (Vila 64′), Γεωργίου, De Vincenti, Ilic
Πλατανιάς: Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Τζανής, Ποτουρίδης, Kalajdzic (Gonzalez 71′), Aguilera, Αναστασάκος (Mirceta 90+3), Μαραγκουδάκης, Ukar, Udoji (Μαρτσάκης 90+2′)
Δείτε  το video με τα highlights του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Πλατανιάς 0-0

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: