ΣΙΝΕ

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Super League: ΟΦΗ – Ξάνθη 0-0 (video)

ΟΦΗ και Ξάνθη έμειναν στο 0-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League στο Ηράκλειο. Καλύτερη η ακριτική ομάδα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, που δεν είχε κλασικές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Μέχρι το 20ό λεπτό οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και η πρώτη αξιόλογη φάση για τους ακρίτες σημειώθηκε στο 23΄, με την κεφαλιά του Markovski να μπλοκάρει ο Γουναρίδης.
Κλασική ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους ένα λεπτό αργότερα, με τον Marcelinho να πιάνει το σουτ με το «κακό του πόδι» (δεξί) και να στέλνει τη μπάλα άουτ από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση. H μεγαλύτερη ευκαιρία του ΟΦΗ στο πρώτο μέρος χάθηκε στο 31΄, με τον Κουτσιανικούλη να αστοχεί απέναντι από τον Viviani. Στο δεύτερο μέρος δύο σουτ από τον Μάνταλο στο 54΄ και το 58΄ δεν βρήκαν στόχο, αν και το πρώτο ήταν πολύ κοντά στην εστία του Γουναρίδη. Στο 65′ ήταν η σειρά του Viviani να απομακρύνει το σουτ-φάουλ του Κουτσιανικούλη. 
ΟΦΗ: Γουναρίδης, Veron, Μπανούσης, Χαριτωνίδης, Μονιάκης (85΄ Μπούρμπος), Ζορμπάς, Κουτσιανικούλης (70΄ Βιτώρος), Παπάζογλου, Vando, Ζαχαράκης, Souza. 
Ξάνθη: Viviani, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Gleison (69΄ Φλίσκας), Dani, Βασιλακάκης, Marcelinho, Πλατέλλας (53΄ Onwatchi), Μάνταλος, Markovski (76΄ Altiparmakovski). 
Δείτε το video με τα highlights του αγώνα ΟΦΗ – Ξάνθη 0-0

sportena
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: