ΣΙΝΕ

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Super League: ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης 0-1 (video)

Μπροστά σε 10.000 φιλάθλους, στο ΟΑΚΑ, ο Αστέρας Τρίπολης πήρε σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ με 0-1, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Super League 2012-13.
H νεανική ομάδα της ΑΕΚ τα πήγε αρκετά καλά στο πρώτο μέρος, παρά το φυσιολογικό τρακ και δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα της ομάδας του Τσιώλη
Στο δεύτερο μέρος, όμως, ο Αστέρας ήταν η ομάδα που άνοιξε το σκορ, με τον Alvarez στο 64′ να εκμεταλλεύεται λάθος του Κωνσταντόπουλου που έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και εύκολα έκανε το 0-1. Στη συνέχεια του αγώνα η ΑΕΚ προσπάθησε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης, χωρίς όμως να τα καταφέρει και το τελικό σφύριγμα βρήκε τους Αρκάδες να πανηγυρίζουν.
Τα γκολ: Alvarez 64′
Οι συνθέσεις:
ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Κουτρουμπής, Μπουγαΐδης, Αρκούδας, Yago, Λαγός, Γροντής (Σταμάτης 81′), Κουρέλλας, Φούντας (Furtado 68′), Παυλής (Guerreiro 68′)
Αστέρας Τρίπολης: Fulop, Πιπίνης, Bartollini, Sankare, Τσαμπούρης, Alvarez, Κουρμπέλης (Eghon 46′), Ucero, Rayo, Navarro (Ντινιωτάκης 90+2′), Μπακασέτας (Φραγκουλάκης 59′΄)
Δείτε  το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης 0-1
sportena   ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: