ΣΙΝΕ

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από τις διακοπές της στο Twitter της!!! (video)

Η Ελένη Μενεγάκη αφού τελείωσε με τις υποχρεώσεις τις στην τηλεοπτική εκπομπή μάζεψε πράγματα και παιδιά και΄έφυγε για διακοπές.
Αναρωτιέστε ποιο μέρος επέλεξε για τις διακοπές τις μα φυσικά που αλλού την άνδρο και την παραλία της Άχλας.
Το νησί της Άνδρου είναι το αγαπημένο μέρος της Ελένης τα τελευταία χρόνια.Άλλωστε είναι και το νησί του αγαπημένου της Ματέο Παντζόπουλου.
Το ζευγάρι απολαμβάνει όμορφες και ρομαντικές στιγμές καθημερινά και μάλιστα πολλές ώρες της ημέρας την παραλία της Άχλας.
Οι εμφανίσεις της Ελένης με διαφορετικά μαγιό σχεδόν καθημερινά μοναδικές. Άλλωστε ότι χρώμα και να επιλέξει ή διαφορετικό στίλ η ωραία Ελένη αν και μητέρα τριών παιδιών κλέβει τις εντυπώσεις.
Αρκετές μέρες μέσα στο καλοκαίρι έκαναν διακοπές μαζί τους και τα τρία παιδιά της παρουσιάστριας Άγγελος, Βαλέρια και Λάουρα.
Η Ελένη ευτυχισμένη και πιο χαλαρή από ποτέ ζει τον απόλυτο έρωτα με τον σύντροφό της Ματέο.
Το ζευγάρι έκανε και μια απόδραση στο νησί της Σκιάθου.Μάλιστα εθεάθησαν στα σοκάκια του νησιού.
Η όμορφη Ελένη ανέβασε φωτογραφίες από τις διακοπές της, οι οποίες απεικονίζουν διάφορα ωραία μέρη που επισκέφθηκε στο νησί της Σκιάθου.









ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!) Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: