ΣΙΝΕ

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Φιλικός αγώνας: Ολυμπιακός – Willem 3-2 (video)

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε νικητής με 3-2 στο φιλικό με τη Willem στην Ολλανδία, κάνοντας την ανατροπή στο δεύτερο μέρος.
O Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 5′, όταν από ασίστ του Λυκογιάννη ο Djebbour έκανε το 1-0 από κοντά. Οι Ολλανδοί αντέδρασαν και στο 23′, όταν  ο Fossebelt δέχθηκε πάσα από αριστερά και με πλασέ έκανε το 1-1. Το δεύτερο γκολ της Willem ήρθε στο 37′ με κεφαλιά του Haemhuts.
Στο δεύτερο μέρος ο Leonardo Jardim άλλαξε το σύστημα από 4-3-3 σε 4-4-2. Στο 60′ η Willem είχε δοκάρι με τον Sneijder, κάτι που συνέβη και με τον Φετφατζίδη στο 63′. Ένα λεπτό αργότερα ο Djebbour έκανε το 2-2 με ωραία ατομική ενέργεια και το τελικό 3-2 έκανε στο 83′ ο Pantelic με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μετά από ανατροπή του Μήτρογλου.
Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Carroll, Καραγκούνης, Μανωλάς, Dielna, Ποτουρίδης, Feisa, Ibagaza, Βλαχοδήμος, Φετφατζίδης, Λυκογιάννης, Djebbour. Στον πάγκο Megyeri, Μανιάτης, Παπάζογλου, Pantelic, Χολέμπας, Σιόβας, Τάτος, Τοροσίδης, Chumbinho, Diogo, Abdoun.
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του φιλικού αγώνα Ολυμπιακός – Willem 3-2...

  sportena  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)   Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: