ΣΙΝΕ

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Αυξάνονται τα διόδια στην Εγνατία από 1 Οκτωβρίου - Δείτε αναλυτικά!

Βαθύτερα το χέρι στη τσέπη θα πρέπει να βάλουν από μεθαύριο οι χρήστες της Εγνατίας οδού, καθώς οι τιμές των διοδίων αυξάνονται κατά 20%.
Όπως ανακοινώθηκε από την εταιρία «Εγνατία Οδός Α.Ε.», σύμφωνα με κοινή υπουργική απόφαση του ΦΕΚ 2125/2012, από 1 Οκτωβρίου αναπροσαρμόζονται οι τιμές σε όλους τους σταθμούς των διοδίων επί της Εγνατίας οδού.
Έτσι το κόστος διέλευσης για επιβατικά αυτοκίνητα και ελαφρά οχήματα με ύψος μέχρι 2,20 μ. από 2 ευρώ που ήταν μέχρι τώρα, αναπροσαρμόζεται σε... 2,40 ευρώ. Για δίκυκλα και τρίκυκλα από 1,40 διαμορφώνεται σε 1,70 ευρώ. Για φορτηγά και άλλα οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες και ύψος μεγαλύτερο των 2,20 μ. από 7 ευρώ που ήταν , αυξάνεται σε 8,40 ευρώ.
Οι νέα αυξήσεις στα διόδια έρχονται συγχρόνως με το «κλείδωμα» του εφιαλτικού πακέτου των μέτρων που συμφώνησαν κυβερνητικοί εταίροι Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης, με το οποίο οδηγούν τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους και τα φτωχά στρώματα σε απόλυτη εξαθλίωση.
Από Δευτέρα 1 Οκτωβρίου το ταξίδι Κοζάνη – Θεσσαλονίκη μετ’ επιστροφής με επιβατικό αυτοκίνητο θα κοστίζει 9,60 ευρώ μόνο για διόδια, ενώ η τιμή της βενζίνης …πήρε φωτιά αγγίζοντας τα 2 ευρώ!

e-ptolemeos.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: