ΣΙΝΕ

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Ευκαιρίες απασχόλησης, νέες θέσεις εργασίας!!! Σεπτέμβριος 2012

Στο ΚΕΑΝ - Κύτταρο Εναλλακτικώνν Αναζητήσεων Νέων - υπάρχουν 344 ευκαιρίες με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας πέντε μηνών, για την υλοποίηση προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ) στην Περιφερειακή Ενότητα Βόρειου Τομέα Αθηνών.
Οι νέοι υπάλληλοι θα απασχοληθούν στους εξής συμπράττοντες φορείς: δήμος Αμαρουσίου, δήμος Χαλανδρίου, δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης, δήμος Ηρακλείου, Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπλασης του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), δήμος Παπάγου-Χολαργού, δήμος Πεντέλης, δήμος Βριλησσίων, δήμος Ψυχικού-Φιλοθέης, Κοινωνική Μέριμνα ΝΠΔΔ δήμου Κηφισιάς, Σύνδεσμος των 21 ΟΤΑ για τη βιώσιμη ανάπτυξη.
Οι ωφελούμενοι της πράξης πρέπει σωρευτικά να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις συμμετοχής:

- να είναι Ελληνες πολίτες ή πολίτες άλλου κράτους μέλους της Ε.Ε., ή να είναι ομογενείς, ή μετανάστες με δικαίωμα διαμονής και απασχόλησης στη χώρα μας και- να είναι άνεργοι με δελτίο ανεργίας σε ισχύ ή αγρότες ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ που δεν διαθέτουν ή δεν δικαιούνται δελτίο ανεργίας και έχουν ατομικό εισόδημα έως και 10.500 € το οικονομικό έτος 2010 (εισοδήματα που αποκτήθηκαν από 1/1/2009 έως 31/12/2009).
Η κατάταξη των υποψηφίων, βάσει της οποίας θα γίνει η τελική επιλογή για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, πραγματοποιείται ως εξής:
1. Κατά φθίνουσα σειρά σε ενιαίο πίνακα με αναγραφή των κωδικών θέσεων τις οποίες έχουν επιλέξει, με βάση τη συνολική βαθμολογία που συγκεντρώνουν από τα βαθμολογούμενα κριτήρια (κατάσταση ανέργου, οικογενειακή κατάσταση κ.λπ.).
2. Στην περίπτωση ισοβαθμίας υποψηφίων στη συνολική βαθμολογία, προηγείται αυτός που έχει τις περισσότερες μονάδες στο πρώτο βαθμολογούμενο κριτήριο (κατάσταση ανέργου) κααι, αν αυτές συμπίπτουν, αυτός που έχει τις περισσότερες μονάδες στο δεύτερο κριτήριο (οικογενειακή κατάσταση) και ούτω καθεξής. Αν εξαντληθούν όλα τα κριτήρια προηγείται ο μεγαλύτερος σε ηλικία και στην περίπτωση που συμπίπτει η ημερομηνία γέννησης, η σειρά μεταξύ των ισοβαθμούντων υποψηφίων καθορίζεται με δημόσια κλήρωση.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους έως και τις 5 Σεπτεμβρίου στη διεύθυνση: Πατρόκλου 57, Τ.Κ. 13122, Ιλιον, Αθήνα, απευθύνοντάς τη στο ΚΕΑΝ - ΚΥΤΤΑΡΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΩΝ ΝΕΩΝ (για Π.Ε. Βόρειου Τομέα Αθηνών). Πληροφορίες δίνονται στο τηλ.: 210-2692881.

48 ευκαιρίες στα ΕΛ.ΤΑ.
Την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά 48 ατόμων (41 ειδικότητας Δ.Ε. Διανομέων και 7 ειδικότητας Δ.Ε. Εσωτερικής Εκμετάλλευσης) πλήρους απασχόλησης, χρονικής διάρκειας οκτώ μηνών για τις Υπηρεσιακές Λειτουργίες τους ανακοίνωσαν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία των νομών Φθιώτιδας, Βοιωτίας, Εύβοιας, Φωκίδας και Ευρυτανίας.
Η σειρά κατάταξης γίνεται με βάση τη βαθμολογία που συγκεντρώνουν στα βαθμολογούμενα κριτήρια οι υποψήφιοι (χρόνος ανεργίας, αριθμός τέκνων πολύτεκνης οικογένειας, αριθμός ανήλικων τέκνων, μονογονεϊκές οικογένειες, βαθμός τίτλου σπουδών, πείρα). Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠΣΟΧ.2 και να την υποβάλουν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ Α.Ε., Περιφερειακή Δ/νση Στερεάς Ελλάδας, Τμήμα Ανθρώπινου Δυν/κού, Καποδιστρίου 1, Τ.Κ. 351 00, Λαμία, έως και τις 10 Σεπτεμβρίου.

18 εποχικοί στο Ρέθυμνο
Το ΝΠΔΔ Κοινωνική Πολιτική και Μουσική Παιδεία Δήμου Ρεθύμνης ανακοίνωσε την πρόσληψη 18 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο μηνών για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών του. Συγκεκριμένα θα προσληφθούν 4 ΠΕ Νηπιαγωγοί, 4 ΤΕ Βρεφονηπιοκόμοι, 6 ΔΕ Βοηθοί Βρεφοκόμοι - Παιδοκόμοι και 4 ΥΕ Εργάτες Καθαριότητας. Οι υποψήφιοι έχουν το περιθώριο να καταθέσουν τις αιτήσεις τους έως και αύριο 3 Σεπτεμβρίου. 
Στα κριτήρια πρόσληψης, η εντοπιότητα θα παίξει τον μεγαλύτερο ρόλο. Επίσης, η σειρά κατάταξης των υποψηφίων κάθε ομάδας καθορίζεται με τη βαθμολόγηση του χρόνου ανεργίας, του αριθμού τέκνων αλλά και του αριθμού ανήλικων τέκνων. Πληροφορίες δίνονται στο τηλ.: 28313-41243.

14 θέσεις στον δήμο Παπάγου-Χολαργού
Ο δήμος Παπάγου-Χολαργού άνοιξε 14 ευκαιρίες απασχόλησης για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του, ανταποδοτικού χαρακτήρα. Με βάση την ανακοίνωση του φορέα, θα προσληφθούν 2 Οδηγοί Καθαριότητας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (απολυτήριο Λυκείου και επαγγελματική άδεια οδήγησης) και 12 Εργάτες Καθαριότητας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (απολυτήριο τριτάξιου Γυμνασίου ή παλαιού Δημοτικού). Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων εκπνέει αύριο 3 Σεπτεμβρίου. Το νέο ανθρώπινο δυναμικό θα υπογράψει συμβάσεις εργασίας που δεν θα ξεπερνούν σε διάρκεια τους οκτώ μήνες. Τον πρώτο ρόλο στα κριτήρια πρόσληψης θα παίξουν η εντοπιότητα καθώς και ο χρόνος ανεργίας. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών και μπορούν να απευθυνθούν στο τηλ.: 213-2002856.

Espressonews.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: