ΣΙΝΕ

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΟ-Ατρόμητος ( 20:30 novasports )

Νίκη για πολλούς λόγους θέλει ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Ατρόμητο για την 4η αγωνιστική της Super League (20:30 novasports ).
Οι «πράσινοι», χρειάζονται ένα νέο ξεκίνημα μετά τις συνεχόμενες αποτυχίες και οφείλουν να μην χάσουν κι άλλους βαθμούς στο κυνήγι του τίτλου.
Για να γίνει όμως αυτό, πρέπει να… λυγίσουν τους Περιστεριώτες στη Λιβαδειά, αφού ο Φοίβος τους… ξεσπίτωσε!

Παναθηναϊκός 


Ο Φερέιρα είναι θυμωμένος με τους περισσότερους «παλιούς» της ομάδας και η τιμωρία του, είναι να τους αφήσει εκτός ενδεκάδας στο ματς εναντίον του Ατρομήτου. Βέβαια, αυτό θα γίνει και για να ξεκουραστούν κάποιοι από τα συνεχή παιχνίδια.
Το 4-2-3-1 που επιλέγει για φέτος ο Πορτογάλος, αναμένεται να είναι με τους έντεκα εξής: Ο Καρνέζης θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια, αφού μια χαρά τα πηγαίνει και δεν συντρέχει λόγος αντικατάστασης του. Στην άμυνα, ο Βελάσκες μετά τις… γκέλες μένει στον πάγκο και την θέση του θα πάρει ο Πίντο, ο οποίος θα έχει παρτενέρ τον Μπουμσόνγκ, δεξιά του τον Βύντρα και αριστερά τον Σπυρόπουλο.
Στο κέντρο, αμυντικό χαφ θα είναι ο Βιτόλο και θα έχει δίπλα του τον Μαρίνο, ο οποίος θα πάρει την θέση του τιμωρημένου Κατσουράνη. Μπροστά τους, οι Μαυρίας, Φορναρόλι και Σισοκό θα είναι η τριάδα, αφού οι Ζέκα, Κουίνσι και Χριστοδουλόπουλος δεν έπεισαν τον Πορτογάλο με τις εμφανίσεις τους. Στην κορυφή της επίθεσης, θα επιστρέψει ο Τοτσέ…
Τέλος, για ακόμη ένα παιχνίδι ο Σο είναι εκτός αποστολής, αφού προπονείται και πάλι ατομικά. Εκτός του Σενεγαλέζου, στην Λιβαδειά δεν ταξίδεψαν και οι Ταμπάκης, Λαγός, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Δώνης, Κουσίδης, Μαρινάκης, Φουρλάνος και –φυσικά- ο τιμωρημένος, Κατσουράνης.

Ατρόμητος
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει πει στους παίκτες του να κλείνουν καλά τους χώρους με πρέσινγκ, διότι έχει δει τα κενά που δημιουργούνται στην άμυνα του Παναθηναϊκού. Για αυτό τον λόγο, προτίθεται να χρησιμοποιήσει το 4-5-1. Σύστημα, που κλείνει αρκετά τους χώρους της μεσαίας γραμμής.
Ο Ιτάνζ θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα, μπροστά του από δεξιά προς αριστερά αναμένεται να παραταχθούν οι Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης. Στο κέντρο, οι Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Σουμπίνιο θα είναι κλειστά στον άξονα, ο Μπέλιτς δεξί χαφ, ο Επστάιν αριστερό και ο Καραμάνος στην κορυφή.
Την αποστολή του Ατρομήτου αποτελούν οι: Ιτάνζ, Ράντμαν, Γιαννούλης, Σκόνδρας, Νάστος, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μπάλλας, Καραγκούνης, Καραμάνος, Μπέλιτς, Επστάιν, Κούτσι, Μπρίτο, Σουμπίνιο και Γκαρσία.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: