ΣΙΝΕ

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Κύπελλο Ε.Π.Σ. Γρεβενών: Α.Γ.Ο. Δήμητρα - Α.Ε.Π. Βατολάκκου 3-1 (1-1)

Στην επόμενη φάση (Β') του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Γρεβενών θα συνεχίσει η Δήμητρα, καθώς ήταν η νικήτρια ομάδα στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Α.Ε.Π. Βατολάκκου.

Οι δύο ομάδες στο πρώτο επίσημο παιχνίδι τους, δεν παρουσίασαν αυτό που θα ήθελαν να δουν οι λιγοστοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο. 
Ο αγώνας είχε ...
ελάχιστες φάσεις απέναντι στις δύο εστίες, με έλλειψη τεχνικής, κακό θέαμα και αρκετά λάθη από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. 
Η ομάδα της Δήμητρας, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς, κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι, καθώς παρουσιάστηκε πιο αποφασιστική στον αγωνιστικό χώρο και εκμεταλλεύθηκε τις αδυναμίες και τα λάθη των φιλοξενούμενων με το καλύτερο.
Οι φιλοξενούμενοι δεν θύμισαν κάτι από τον παλιό καλό τους εαυτό. 
Η ομάδα έδειξε αρκετές αδυναμίες στο χώρο του κέντρου και προβλήματα στην ανάπτυξη της ομάδας, μεταφέροντας έτσι το πρόβλημα και στα μετόπισθεν, πρόβλημα που σίγουρα θα απασχολήσει το προπονητικό τιμ της ομάδας.
Τα γκολ:

6' μετά από κεφαλιά πάσα του Μαγιάννη, ο Καραγιάννης από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
18' πέναλτι του κέρδισε ο Μαλακατάς, εκτέλεσε με επιτυχία ο Ιωσηφίδης 1-1.
30' σουτ του Μπιζιώτα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και κατέληξε άουτ.
66' ο Βαρετιμίδης με κρεμαστό πλασέ έκανε την ανατροπή για 2-1.
68' σε απομάκρυνση της μπάλας από τον αμυντικό Δασταμάνη, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα του Παπατσάνη για το τελικό 3-1.
Διαιτησία: Δροβατζήκας, Ράτζας, Παπαδημητρίου (Ε.Π.Σ. Γρεβενών).
Α.Γ.Ο. Δήμητρα: Μπαράκας, Τσιρώνης, Τζημορόπουλος, Roci Mario, Γκαραλιάκος, Χερίδης, Λάλλος Χ. (46' Βαρετιμίδης), Ιωσηφίδης, Μαλακατάς (83' Παπαδόπουλος Ν.), Μπιζιώτας, Στεφόπουλος.
Α.Ε.Π. Βατολάκκου: Παπατσάνης, Εμπρικίδης, Παπαηλίας, Δασταμάνης, Αράπογλου Ελ. (80' Αράπογλου Ευ.), Παπαδόπουλος Κ., Κοτζατίσογλου, Αράπογλου Ι., Μαγιάννης, Καραγιάννης (82' Ζούρτος), Denis (85' Εσκεντάρ).

Δείτε όλα τα αποτελέσματα εδώ

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα...




ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr