ΣΙΝΕ

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Προσλήψεις 320 εποχικών με οχτάμηνα στο Λ.Κ.Δ.Μ.

Προχωρούν τελικά οι προσλήψεις στο Λιγνιτικό κέντρο Δυτικής Μακεδονίας, αφού βγήκαν στον «αέρα» οι σχετικές 320 τον αριθμό προσλήψεις εποχικού προσωπικού για την κάλυψη αναγκών στην Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ Α.Ε.). Οι θέσεις αφορούν την ΠΕ Κοζάνης.
Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη, την οποία περίμεναν «πως και πως» οι άνεργοι της περιοχής και κυρίως οι άνεργοι των ενεργειακών περιοχών γύρω από τη ΔΕΗ, πληττομένων από την ανεργία, που έχουν και τη σχετική εντοπιότητα. Μάλιστα σχετική ανακοίνωση για το θέμα είχε εκδώσει προ ημερών και ο Σύλλογος Ανέργων και Πληττομένων από τη ΔΕΗ Εορδαίας.
Για τις θέσεις οχτάμηνης διάρκειας για διαφόρων ειδικοτήτων , μετράει πέρα από την εντοπιότητα: ο χρόνος ανεργίας , η πολυτεκνία ή τριτεκνία , τα ανήλικα τακτά και γονέας ή τέκνο μονογονεϊκής οικογένειας , το πτυχίο και η εμπειρία (όπως επίσης για συγκεκριμένες θέσεις υπάρχουν και
συγκεκριμένα κριτήρια πρόσληψης).
Οι θέσεις και οι ειδικότητες
Δ.Ε. Μηχανοτεχνικοί Εγκαταστάσεων & Εξοπλισμού (Μηχανοτεχνίτες) 64
Δ.Ε. Μηχανοτεχνικοί Εγκαταστάσεων & Εξοπλισμού (Ηλεκτροοξυγονοκολλητές) 13
Δ.Ε. Μηχανοτεχνικοί Εγκαταστάσεων & Εξοπλισμού (Τεχνίτες Ιμάντων) 20
Δ.Ε. Μηχανοτεχνικοί Εγκαταστάσεων & Εξοπλισμού (Μηχανοτεχνίτες Αυτοκινήτων) 10
Δ.Ε. Χειριστές Μηχ/των Τεχνικών Εργων (Προωθητήρων ή Φορτωτών) 16
Δ.Ε. Χειριστές Μηχ/των Τεχνικών Έργων (Καθολικών Εκσκαφέων) 7
Δ.Ε. Τεχνικοί Ορυχείων 121
Δ.Ε. Ηλεκτροτεχνικοί Εγκαταστάσεων & Εξοπλισμού (Ηλεκτροτεχνίτες) 20
Δ.Ε. Ηλεκτροτεχνικοί Εγκαταστάσεων & Εξοπλισμού (Ηλεκτρονικοί) 4
Δ.Ε. Ηλεκτροτεχνικοί Εγκαταστάσεων & Εξοπλισμού (Ηλεκτροτεχνίτες Οχημάτων) 5
Δ.Ε. Οδηγοί, Μηχανοδηγοί Χειριστές 20
Δ.Ε. Βοηθοί Οδηγοί, Μηχανοδηγοί Χειριστές 9
Δ.Ε. Οδηγοί Χωματουργικών Οχημάτων 5
Δ.Ε. Οδηγοί Γεωργικών Ελκυστήρων 3
Δ.Ε Ηλεκτροτεχνικοί Εγκαταστάσεων & Εξοπλισμού (Ηλεκτροτεχνίτες Εναερίων Δικτύων) 3
Πληροφορίες – αιτήσεις
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ. ΔΕΗ-ΛΙΓ/ΧΕΙΑ.ΑΗΣ/ΥΗΣ.ΑΣΠ/ΤΣΠ και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΗ A.E/ΛΙΓΝΙΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 7χιλ. Πτολεμαΐδας – Κοζάνης απευθύνοντάς την στους αρμόδιους υπαλλήλους Δημήτριο Μπαλτζή τηλ. 24630-52284 & Ευθυμία Κουτσιάδου τηλ. 24630-52228 .Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση ή στο δικτυακό τόπο της ΔΕΗ://www.dei.gr, β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www asep.gr). και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Έντυπα αιτήσεων → Διαγωνισμών Φορέων → Εποχικού (ΣΟΧ) γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ’ όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι → Ανεξάρτητες και άλλες αρχές → ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Έντυπα αιτήσεων → Διαγωνισμών Φορέων → Εποχικού (ΣΟΧ).

από τον Πρωινό Λόγο
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: