ΣΙΝΕ

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

35χρονος έγδυσε έναν 12χρονο γιατί φορούσε μπλούζα με την ελληνική σημαία

Σε 14 μήνες φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε 35χρονος στη Λάρισα όταν επιτέθηκε σε 12χρονο και τον ανάγκασε να βγάλει τη μπλούζα του που είχε πάνω την Ελληνική σημαία.
Το περιστατικός συνέβη το περασμένο Σάββατο, στην Πλατεία ταχυδρομείου της Λάρισας. Ο 12χρονος διέσχιζε την πλατεία μαζί με έναν φίλο του φορώντας μια μπλούζα η οποία από την μία πλευρά απεικόνιζε την ελληνική σημαία και από την άλλη έγραφε «Λεωνίδας».
Ο 35χονος που είδε το παιδί, το πλησίασε με άγριες διαθέσεις και να τον τραβάει, ενώ του ζήτησε να βγάλει την μπλούζα και ο τρομαγμένος ανήλικος υπάκουσε αμέσως.
Το παιδί ενημέρωσε τους γονείς του οι οποίοι και υπέβαλαν μήνυση ενώ ο δράστης συνελήφθη λίγες ώρες μετά το περιστατικό, ενώ στο σακίδιο του βρέθηκε και η μπλούζα του παιδιού.
Ο δράστης καταδικάστηκε σήμερα από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο σε 14 μήνες φυλάκιση με αναστολή ενώ την διαδικασία παρακολούθησαν και μέλη της Χρυσής Αυγής καθώς και ο βουλευτής του κόμματος Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος.
O δράστης, αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι την μπλούζα που βρέθηκε μέσα στο σακίδιο του την είχε δώσει κάποιος άλλος και δε την είχε πάρει από το παιδί.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: