ΣΙΝΕ

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Τι συμβαίνει με την 5χρονη Βαλεντίνα που πυροβολήθηκε στο Μενίδι;

Άλυτος γρίφος παραμένει η προέλευση της σφαίρας που το μεσημέρι της Δευτέρας τραυμάτισε ένα 5χρονο παιδί στην αυλή του παιδικού σταθμού στις Αχαρνές. Το κοριτσάκι γλίτωσε από θαύμα, καθώς φέρει θλαστικό τραύμα από βολίδα πυροβόλου όπλου στο κεφάλι. Σήμερα αναμένεται να μπει στο χειρουργείο, προκειμένου να αφαιρεθεί η σφαίρα. Ανάστατη από το περιστατικό είναι η τοπική κοινωνία, που αναμένει απαντήσεις για το ποιος και γιατί πυροβόλησε, αλλά και τι ακριβώς συνέβη στην περιοχή.
Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν το παιδί βρισκόταν στον προαύλιο χώρο παιδικού σταθμού στον οποίο πηγαίνει καθημερινά, στην οδό Προύσσης στο Μενίδι.
Ξαφνικά, και χωρίς να ακουστεί θόρυβος, το κοριτσάκι σωριάστηκε αιμόφυρτο στην αυλή. Το ίδιο το παιδί ανέφερε αργότερα στους γονείς του ότι ένιωσε ένα κάψιμο στο μάγουλό του. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο, που μετέφερε τη μικρή στο Νοσοκομείο Παίδων. Έκπληκτοι οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το 5χρονο έφερε τραύμα από βολίδα πυροβόλου στην αριστερή κροταφογναθική περιοχή, στο τριχωτό της κεφαλής! Τόσο η ακτινογραφία, όσο και η αξονική, έδειξε ότι μέσα στο κρανίο της είχε σφηνωθεί μια σφαίρα και συγκεκριμένα στην πάνω δεξιά πλευρά του τριχωτού της κεφαλής.
Στη συνέχεια, ενημερώθηκε η αστυνομία, η οποία και διενεργεί έρευνα για το περιστατικό. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η υγεία της ανήλικης δεν διατρέχει κίνδυνο και για το συμβάν ενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, προκειμένου να διευκρινισθούν οι ακριβείς συνθήκες τραυματισμού της.
Η μικρή δεν φαίνεται πάντως να αποτέλεσε στόχο όποιου πυροβόλησε. Είναι το τρίτο από τα τέσσερα παιδιά οικογένειας ομογενών από το Καζακστάν και ζουν πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Όπως όλα δείχνουν, κάποιος μάλλον πυροβόλησε άσκοπα στον αέρα και η σφαίρα κατέληξε στο πρόσωπο του παιδιού.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: