ΣΙΝΕ

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Παραιτήθηκε από πρόεδρος Bουλής ο Μεϊμαράκης

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης ζήτησε να συναντήσει τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννη Τέντε, από τον οποίο ζήτησε…να αναλάβει πρωτοβουλία στο πλαίσιο των θεσμικών του καθηκόντων, ώστε να επιταχυνθεί η διαλεύκανση της υπόθεσης που σύμφωνα με δημοσίευμα της... Real υπάρχει αναφορά στο πρόσωπό του και να δημοσιοποιηθεί.
Ακόμη ζήτησε μα γίνει πλήρης διερεύνηση των υποθέσεων που αφορούν σε βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Έπειτα ενημέρωσε τους πολιτικούς Αρχηγούς για τη συνάντησή του με τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
Αργότερα ο κ. Μεϊμαράκης κάλεσε σήμερα το απόγευμα τους Αντιπροέδρους της Βουλής για να τους ανακοινώσει την απόφασή του να τον αναπληρώσουν προσωρινά ώσπου να δημοσιοποιηθεί το πόρισμα του ΣΔΟΕ, στη διεύθυνση των συνεδριάσεων της Ολομέλειας και της Διάσκεψης των Προέδρων.
Σημειώνουμε ότι ο κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης έχει δηλώσει πως ουδεμία εμπλοκή δική του υπάρχει στα αναφερόμενα στα δημοσιεύματα και δηλώνει χαρακτηριστικάΠα μεταξύ άλλων: «Είμαι παρών και θα κάνω ό,τι χρειαστεί προκειμένου να λάμψει η αλήθεια».

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: