ΣΙΝΕ

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Παναθηναικός επιλέγει για έδρα την Τρίπολη!

Το γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης φαίνεται ότι καταλήγουν να δηλώσουν ως έδρα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, αν και η οριστική απόφαση θα ληφθεί στις αρχές της εβδομάδας.
Αυτό δήλωσε το μέλος του Δ.Σ. της αθηναϊκής ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ. «Εξετάζουμε πιο σοβαρά την περίπτωση του γηπέδου της Τρίπολης, καθώς πρόκειται για πόλη που βρίσκεται κοντά στην Αθήνα. Στη Λιβαδειά δεν μπορούμε να παίξουμε γιατί ο Λεβαδειακός αγωνίζεται εκεί την Κυριακή, όμως ακόμη δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση» είπε ο κ. Κωνσταντίνου, ο οποίος εμφανίστηκε επιφυλακτικός όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο μόνιμης επιστροφής της ομάδας στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης»: «Δεν μπορούμε να πούμε κάτι με βεβαιότητα. Δεν ξέρουμε πόσο χρόνος απαιτείται για να φτιαχτεί το γήπεδο όπως πρέπει, ενώ πρέπει να εξασφαλίσουμε και την άδεια λειτουργικότητας. Τίθεται επίσης και θέμα βιωσιμότητας. Έχουμε πουλήσει 11.000 διαρκείας και το γήπεδο χωρά μόλις 16.000. Είναι αρκετά τα 5.000 εισιτήρια για κάθε αγώνα; Δεν νομίζω. Βασικός μας στόχος είναι να φτιάξουμε το δικό μας γήπεδο στον Βοτανικό. Θα εξετάσουμε όλα τα ενδεχόμενα και θα δούμε τι θα κάνουμε. Είναι πάντως πιο πιθανό το ενδεχόμενο να παίξουμε από τη νέα σεζόν στη Λεωφόρο».
Για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα παραδέχθηκε ότι «περνά μια κρίσιμη περίοδο, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Ο Παναθηναϊκός περιμένει περισσότερη βοήθεια από τον κόσμο. Οι οπαδοί δεν στάθηκαν όσο θα μπορούσαν στη Συμμαχία, αλλά οι εποχές δεν είναι εύκολες. Έχουμε μπροστά μας τα παιχνίδια με Τότεναμ και Λάτσιο και αν στο ΟΑΚΑ κοπούν τα εισιτήρια που περιμένουμε, θα πάρουμε μια βοήθεια τουλάχιστον μέχρι τον Φλεβάρη. Η κατάσταση πάντως παραμένει πολύ δύσκολη». Όσο για τη στάση που θα τηρήσει ο Παναθηναϊκός στις επικείμενες αρχαιρεσίες της ΕΠΟ; «Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα βγει πρόεδρος, μας ενδιαφέρει η αξιοπιστία του πρωταθλήματος και το 50-50. Μην ξεχνάτε ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ θα καθορίσει και τον αρχιδιαιτητή. Θέλουμε βελτίωση του ποδοσφαίρου και όποιος σκεφτεί κάτι διαφορετικό, θα μας βρει απέναντί του. Δεν μπορούμε να στηρίξουμε τον Γκαγκάτση με το παρελθόν του, ενώ ο Σαρρής έχει δείξει δείγματα που δεν μας άρεσαν».

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: