ΣΙΝΕ

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη για τη νέα Σχολική Χρονιά

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινάει για τη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα γεμάτη όνειρα, ελπίδες και προοπτικές προόδου σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο γεμάτη προβλήματα.


Αγαπητοί Μαθητές
Με το χτύπημα του πρώτου κουδουνιού αρχίζει για τον καθένα από εσάς ένα νέο «ταξίδι» στους δρόμους της γνώσης και των ευκαιριών για μάθηση και δημιουργία.
Εύχομαι σε αυτό το «ταξίδι» καλή επιτυχία και πρόοδο.
Με την καθοδήγηση των δασκάλων σας, τη συμπαράσταση των γονιών σας και τη δική σας προσπάθεια, θα ανταπεξέλθετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις αυξημένες υποχρεώσεις σας για την επίτευξη των στόχων σας.

Αγαπητοί Εκπαιδευτικοί
Εύχομαι καλή επιτυχία στο πραγματικά σημαντικό και δύσκολο έργο σας, το οποίο με δύναμη ψυχής θα προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε για μία πετυχημένη νέα σχολική χρονιά με επιτυχίες. Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας, στην προσπάθειά σας αυτή θα είμαστε αρωγοί.
Ιδιαίτερα να ευχηθώ καλή σχολική χρονιά στα «πρωτάκια» και να τονίσω ότι με την αγάπη των δασκάλων τους, θα γνωρίσουν και θα ξεπεράσουν αυτό που σήμερα τους φοβίζει.
Τέλος να καλωσορίσω τους νέους σπουδαστές του Τ.Ε.Ι. στα Γρεβενά να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στις φοιτητικές τους υποχρεώσεις και καλή διαμονή στον όμορφο και φιλόξενο τόπο μας. Να δηλώσω ότι ο Δήμος Γρεβενών θα είναι δίπλα τους σε ότι μας χρειασθούν.
Καλή σχολική χρονιά γεμάτη πρόοδο και δημιουργία.

Με εκτίμηση
Δήμαρχος Γρεβενών
Δημοσθένης Κουπτσίδης

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr