ΣΙΝΕ

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Ένας χρόνος πέρασε από την ανεύρεση του πτώματος του Κωστή- Τι κάνει η δικαιοσύνη;

Ένας χρόνος πέρασε από την ανεύρεση του πτώματος του Κωστή Πολύζου. 
Ο μάρτυρας εντόπισε το άτυχο παιδί το πρωί του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου 2011, αλλά το ανέφερε στις Αρχές δύο μέρες μετά, τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου.
Σαν σήμερα δηλαδή!!!
Αποτέλεσμα ήταν να χαθούν πολύτιμα στοιχεία, αφού τα άγρια ζώα και τα σκυλιά της περιοχής είχαν ήδη κομματιάσει το πτώμα του. Στην αρχή κανένας δεν μπορούσε να δεχτεί ότι το πτώμα ανήκε στον 23χρονο Κωστή Πολύζο. Εννέα μέρες μετά την μακάβρια ανακάλυψη, τα εγκληματολογικά εργαστήρια διέλυσαν και την ελάχιστη αμφιβολία που υπήρχε. Με τη μέθοδο του DNA αποδείχτηκε πως το πτώμα του άντρα, ανήκει στον άτυχο νέο.

Τον σκότωσαν και τον έθαψαν στο κτήμα του πατριού του στη θέση Πασά Γεφύρι, κοντά στο χωριό Ταξιάρχης, στα σύνορα των νομών Γρεβενών-Κοζάνης.
Ο Κωστής χάθηκε γύρω στα μεσάνυχτα της Παρασκευής 18 Φεβρουαρίου 2011, από το σπίτι του στη Σιάτιστα. Εκείνη τη νύχτα έβρεχε καταρρακτωδώς και φυσούσε. Τη νύχτα αυτή επέλεξαν να εξαφανίσουν το άτυχο παιδί.
Όπως προέκυψε από την έρευνα , ο Κωστής δεν προγραμμάτιζε έξοδο και το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να πάει σπίτι του και να ξεκουραστεί. Γείτονες που μίλησαν στην εκπομπή, «ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ» τον είδαν να φεύγει απ” το σπίτι του φίλου του γύρω στις 11:30 τη νύχτα και να μπαίνει στο δικό του.
Κανείς όμως δεν τον είδε να βγαίνει… Κανένας δεν είδε και δεν άκουσε το άγνωστο αυτοκίνητο, τη μοιραία εκείνη νύχτα, όπως το περιγράφει η οικογένεια…
Ένα χρόνο μετά οι δολοφόνοι παραμένουν ασύλληπτοι και η τοπική κοινωνία αναρωτιέται αν ποτέ θα αποδοθεί δικαιοσύνη….
Παραθέτουμε τα βίντεο από την εκπομπή «φως στο τούνελ »καλώντας τη δικαιοσύνη να πράξει το αυτονόητο.
Να αποδώσει δικαιοσύνη.
Το ζητάει η τοπική κοινωνία, το ζητάει η ψυχή του Κωστή…

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΗ
από τον sierafm.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: