ΣΙΝΕ

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΟΚΑΡΕΙ: «Άφησα το μωρό στην κούνια για μία εβδομάδα»

Συγκλονιστική ομολογία παιδοκτόνου..
«Είχα βαρεθεί να αλλάζω τα σεντόνια και άφησα το μωρό στην κούνια του για λίγο μεγαλύτερο διάστημα απ’ ό,τι έπρεπε». Αυτή είναι η σοκαριστική φράση με την οποία η 21χρονη Τίφανι Κλάφικι προσπάθησε να δικαιολογήσει το ότι άφησε το δύο ετών κοριτσάκι της να πεθάνει από ασιτία.
Η νεαρή Αμερικανίδα, παραδέχθηκε ότι δεν μπορούσε να φροντίσει μόνη της τα τρία παιδιά της, επειδή δεν την βοηθούσε κανείς. Ο σύζυγός της υπηρετεί στο Αφγανιστάν και η ίδια παρουσιάζει συμπτώματα κατάθλιψης.
Το άτυχο κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό στην κούνια του, η οποία ήταν γεμάτη με ούρα και περιττώματα. Το παιδί είχε πεθάνει από την πείνα. Ζύγιζε μόλις 9 κιλά και, σύμφωνα με την ομολογία της μητέρας είχε μείνει στο κρεβατάκι για περίπου μία εβδομάδα.
Η Τίφανι λέει ότι δεν είχε καταφέρει να μάθει στην μικρή της κόρη να πηγαίνει στην τουαλέτα και της είχε προκαλέσει κατάθλιψη το γεγονός ότι το άτυχο νήπιο έβρεχε συνεχώς τα σεντόνια του.
Η 21χρονη παιδοκτόνος κρατείται και παρακολουθείται από ψυχίατρο, ενώ οι Αρχές αναζητούν ανάδοχες οικογένειες για τις άλλες δύο κόρες της.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: