ΣΙΝΕ

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Το ροζ βίντεο του υπαξιωματικού του Π.Ν με την φοιτήτρια!

«Τρολάκηδες». Ένας απ’ αυτούς όπως αποκαλύπτουμε, είναι και ο υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού που εκβίαζε φοιτήτρια της ιατρικής για να της βγάλει το ροζ βίντεο στον αέρα.
Ο υπαξιωματικός μάλιστα που… έχει αδελφό αστυνομικό που υπηρετεί στα...

ΜΑΤ, με «στικάκι» και laptop, έκανε το αρρωστημένο του παιχνίδι στο Facebook μεσοπέλαγα και από την φρεγάτα όπου υπηρετούσε.
Ο υπαξιωματικός που διατηρούσε τριάντα τέτοιους λογαριασμούς, είχε πείσει την 21χρονη, όταν εκείνη ήταν 17 ετών, να του αποκαλύψει live, αλλά σε κλειστή σελίδα στο διαδίκτυο, τα απόκρυφα σημεία του κορμιού της κάνοντας παράλληλα διάφορες άσεμνες χειρονομίες.
Παράλληλα ο υπαξιωματικός «έπαιζε» και μ’ άλλες υποψήφιες «χορεύτριες» μόνο που τώρα που η συγκεκριμένη κοπέλα έγινε 21 ετών, εκείνος αποφάσισε πως πρέπει να του ενδώσει και από κοντά.
Όταν εκείνη αρνήθηκε άρχισε να της ζητά μικροποσά, αλλά η φοιτήτρια της ιατρικής δεν ανταποκρίθηκε ούτε στο χρηματικό κάλεσμα, με αποτέλεσμα να την απειλή, πως θα σηκώσει στον αέρα του διαδικτύου, το παλιό οπτικοακουστικό υλικό που έχει αποθηκεύσει.
Τον λόγο πήρε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Μάνου Σφακιανάκη, που έβγαλε από το … καβούκι του, τον εκβιαστή υπαξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού, που θέλησε να ακολουθήσει το επονομαζόμενο ριψοκίνδυνο … σπορ των «Τρολάκηδων».
Αυτών που «τρολάρουν» με πολλά κορίτσια στις … ράγες του ίντερνετ, αλλά πολλές φορές ξεπερνούν τα όρια του νόμου.

fimotro

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αποτυχημένο άρθρο εκτός πραγματικότητας. Όσο για το τι ειναι troll γαμώ την ασχετοσύνη σας...

"Στη γλώσσα του Διαδικτύου, η λέξη τρολ ή τρολλ (troll) περιγράφει κάποιον χρήστη του Ίντερνετ με πονηρά προκλητικές, σκόπιμα ανόητες ή επιτηδευμένα εκτός θέματος θέσεις και απόψεις σε μία online ανοιχτή κοινότητα, όπως ένα φόρουμ συζήτησης, ταχυδρομική λίστα, chat room ή μπλογκ, με πρωταρχική πρόθεση να προκαλέσει και να ερεθίσει άλλους χρήστες[1] ή με κάθε τρόπο να επιφέρει διαταραχή σε μια διαδικτυακή συζήτηση για οποιοδήποτε θέμα και να πετύχει μια αλυσίδα αντιδράσεων από άλλους χρήστες."

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CF%81%CE%BF%CE%BB_(%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%BF)


Άσχετοι!!!!!!!!!