ΣΙΝΕ

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Με Φετφατζίδη ο Ολυμπιακός!!! (Επιτέλους!!!)

Τον νεαρό Έλληνα ποδοσφαιριστή αναμένεται να ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, ενώ θα προχωρήσει και σε αρκετές αλλαγές. 
Αυτό είχε πει, άλλωστε, από την προηγούμενη εβδομάδα ο Πορτογάλος στους «ερυθρόλευκους» και το έχει δείξει στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας. Κάποιες θέσεις της ενδεκάδας έχουν «κλειδώσει» και άλλες είναι ακόμη ανοιχτές, αφού ο 38χρονος τεχνικός δοκίμασε και χθες κάποια πράγματα.
Δεδομένη θεωρείται η πρώτη εμφάνιση στην ενδεκάδα του Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος στη χθεσινή προπόνηση έπαιξε με τους βασικούς και όλα δείχνουν ότι θα είναι στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Την τριπλέτα στη «γραμμή κρούσης» συμπλήρωναν ο... Αμπντούν και ο Τζεμπούρ. Ο Ζαρντίμ θέλει να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό, αφού το σχήμα με τον Μασάντο στα άκρα δεν «τραβάει».
Όσον αφορά το συμπατριώτη του, στη χθεσινή δοκιμή είχε ένα επιθετικό σχήμα με Μανιάτη, Ιμπαγάσα, και Φουστέρ, αλλά εκεί μπορεί να μπει και ο Μασάντο, διότι διαφορετικά θα μείνει στον πάγκο. Ωστόσο, ο Πορτογάλος δείχνει να το σκέφτεται και ο Φέισα διεκδικεί φανέλα βασικού. Μία από τις δοκιμές ήταν η χρησιμοποίηση του Μήτρογλου, σε ένα πιο επιθετικό σχήμα και είναι αρκετά πιθανό αυτό να χρησιμοποιήσει στο αυριανό ματς.
Στην άμυνα ο 38χρονος προπονητής προσανατολίζεται στην επαναφορά δύο παικτών που είχαν παίξει και στα Γιάννενα, των Κάρολ και Παπάζογλου. Ο Τοροσίδης μπήκε χθες στην προπόνηση ξεπερνώντας το πρόβλημά του, όμως στις δοκιμές φάνηκε ότι θα παίξει ο Παπάζογλου. Αριστερά ήταν ο Χολέμπας και κεντρικό δίδυμο αποτέλεσαν οι Μανωλάς και Κοντρέρας. Πιθανότητες έχει και ο Σιόβας, όμως όλα θα ξεκαθαρίσουν στην τελευταία προπόνηση.
Εκτός του Φετφατζίδη, ο Ζαρντίμ ετοιμάζεται να δώσει ευκαιρίες και στον Βλαχοδήμο και είναι πολύ πιθανό να μπει για πρώτη φορά στην αποστολή. Αν επιβεβαιωθεί και είναι στον πάγκο, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε και τη χρησιμοποίησή του ως αλλαγή πιθανότατα.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis 
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: