ΣΙΝΕ

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Γιαγιάδες πόρνες υπολόγισαν με πόσους έχουν πάει!

Θα περίμενε κανείς ότι μια ιερόδουλη δεν θα καθόταν να υπολογίσει μιε πόσους άνδρες έχει συνευρεθεί.
Δεν ισχύει αυτό για δύο δίδυμες ηλικιωμένες αδελφές που εργάζονταν ως πόρνες και υπολόγισαν πως έχουν πάει με 335.000 πελάτες κατά την 50χρονη… πορεία τους στο πεζοδρόμιο.
Η Louise και η Martine (γνωστές ως Fokkens Twins) που έχουν πατήσει τα 70 αποφάσισαν να γράψουν ένα βιβλίο στο οποίο θα αποκαλύπτουν πράγματα για τη ζωή τους και τη δουλειά τους στο Άμστερνταμ και έτσι επισκέφτηκαν το πρωινάδικο «Τhis Morning» για να μιλήσουν γι αυτό.
Η Louise που δεν εργάζεται πια είπε ότι αναγκάστηκε να σταματήσει λόγω της αρθρίτιδας… «Σε αυτή τη δουλειά πρέπει τα πόδια σου να είναι πολύ ευλύγιστα» της είπε ο παρουσιαστής με λίγη δόση ειρωνίας. Πάντως η αδελφή της εργάζεται ακόμα (!) δυο τρεις φορές την εβδομάδα…
Η Louise έγινε πόρνη στα 20 της λόγω οικονομικών προβλημάτων: «Οι φίλοι του άντρα μου μου είπαν πως ήταν ο καλύτερος τρόπος για να βγάλω λεφτά και έτσι αποφάσισα να το κάνω».
Η Martine, η οποία έχει τρία παιδιά, έμαθε πως η αδελφή της έγινε πόρνη όταν ήταν στο μαιευτήριο και γεννούσε το πρώτο της παιδί. Αργότερα εκείνη ξεκίνησε να δουλεύει στον οίκο ανοχής ως καθαρίστρια όμως δύο χρονιά μετά αποφάσισε να γίνει εκείνη πόρνη.
Οπως είναι φυσικό οι δίδυμες είναι διάσημες στην γειτονιά με τα κόκκινα φώτα και κατά τη διάρκεια της 50χρονης καριέρας τους κατάφεραν να ξεφορτωθούν τους προστάτες, να ανοίξουν το δικό τους οίκο ανοχής και να ιδρύσουν το πρώτο συνδικάτο των ιερόδουλων.

ierosagon
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: