ΣΙΝΕ

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Φρίκη: πώς εντοπίζουν ομοφυλόφιλους στην Μαλαισία (!)

Πώς εντοπίζουν τους ομοφυλόφιλους στην Μαλαισία; Για ποιο λόγο η κυβέρνηση έκανε σεμινάρια για τον εντοπισμό τους;
Στην Ελλάδα η Χρυσή Αυγή, στην Μαλαισία η ίδια η κυβέρνηση. Οι κοινωνικές και φυλετικές διακρίσεις, καθώς και η ομοφοβία, δεν έχουν προηγούμενο.
Σεμινάρια για τον εντοπισμό παιδιών που παρουσιάζουν ενδείξεις ομοφυλοφιλίας οργανώνει η κυβέρνηση της Μαλαισίας. Το σεμινάριο θα αφορά γονείς και καθηγητές και έρχεται να υπογραμμίσει την άνοδο του θρησκευτικού συντηρητισμού στη μουσουλμανική, κυρίως, χώρα.

Μέχρι στιγμής το Ίδρυμα Δασκάλων της Μαλαισίας έχει οργανώσει 10 σεμινάρια σ” όλη τη χώρα. Η συμμετοχή στο τελευταίο, την περασμένη Τετάρτη, έφτασε τα 1.500 άτομα, δήλωσε εκπρόσωπος των οργανωτών, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
«Είναι ένα πολυθρησκευτικό και πολυπολιτισμικό γεγονός, στο κάτω-κάτω όλες οι θρησκείες είναι βασικά εναντίον αυτού του τύπου της συμπεριφοράς» δηλώνει αξιωματούχος στη Μαλαισία.
Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση είχε ανακοινώσει το Μάρτιο πως εργάζεται για να περιορίσει το «πρόβλημα» της ομοφυλοφιλίας, ιδιαίτερα μεταξύ των μουσουλμάνων που αποτελούν πάνω από το 60% των 29 εκατομμυρίων κατοίκων της Μαλαισίας.
Σύμφωνα με έντυπα που διανεμήθηκαν σ” ένα πρόσφατο σεμινάριο, στις ενδείξεις ομοφυλοφιλίας στα αγόρια περιλαμβάνονται οι προτιμήσεις τους στα στενά ρούχα με φωτεινά χρώματα και στις μεγάλες τσάντες, σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών μέσων ενημέρωσης.
Για τα κορίτσια, οι λεπτομέρειες είναι λιγότερο σαφείς. Τα κορίτσια με λεσβιακές τάσεις δεν συμπαθούν τους άνδρες και τους αρέσει να κάνουν παρέα και να κοιμούνται συντροφιά με γυναίκες, αναφέρεται στα δημοσιεύματα για τους ομοφιλόφιλους .
Η κυβέρνηση της Μαλαισίας αποδοκιμάζει επιπλέον το στοματικό και το ομοφυλοφιλικό σεξ θεωρώντας πως αντιβαίνουν στη φυσική τάξη. Βάσει της νομοθεσίας, οι παραβάτες – άνδρες και γυναίκες – μπορεί να τιμωρηθούν με κάθειρξη ως 20 ετών, με ραβδισμό ή με επιβολή προστίμου.

fimes.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

sss