ΣΙΝΕ

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Βραβεύτηκε η Κοκκίνου για το "Ερωτεύτηκα"

Βαλκανικό βραβείο στην Ελλη Κοκκίνου με... άρωμα Φοίβου! H Eλλη Κοκκίνου κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο τραγούδι στα Βαλκάνια που προέρχεται από την Ελλάδα, για το γνωστό κομμάτι του συνθέτη με τίτλο Ερωτεύτηκα.
Στα φετινά Balkan Music Awards η δημοφιλής τραγουδίστρια… κονταροχτυπήθηκε με την «κολλητή» της Δέσποινα Βανδή, τον Νίκο Βέρτη, τον Νίνο και τον Νίκο Γκάνο, που επίσης ήταν υποψήφιοι για το βραβείο.
Οπως αποδείχτηκε όμως, το τραγούδι «Ερωτεύτηκα» της Ελλης Κοκκίνου που ξεσηκώνει το κοινό (μία ακόμα επιτυχία του Φοίβου κομμένη και ραμμένη σε εμπορικά... μέτρα) κατάφερε να πάρει την πρωτιά από ελληνικής πλευράς.
Ετσι το τραγούδι της Ελληνίδας τραγουδίστριας ανακηρύχτηκε Best Song in the Balkans from Republic of Greece for 2011. Πρόκειται για πολύ τιμητικό τίτλο, αφού προέρχεται από την προτίμηση του κόσμου, και όχι από τη γνώμη κάποιας επιτροπής, η οποία μπορεί τελικά και να τεθεί... υπό αμφισβήτηση.
Να σημειώσουμε ότι τους νικητές του μουσικού διαγωνισμού επιλέγει το κοινό, το οποίο ψηφίζει στο Διαδίκτυο. Φέτος ψήφισαν περισσότερα από 160.000 άτομα και επέλεξαν τους καλύτερους τραγουδιστές των Βαλκανίων.
Στη λίστα των νικητών συμπεριλαμβάνονται η Αλεξάντρα Σταν από τη Ρουμανία, η Αλίσια από τη Βουλγαρία, η Σεβερίνα και το συγκρότημα Manga από την Τουρκία.
Αξίζει να τονίσουμε πως τα Balkan Μusic Awards είναι ένα καλό βήμα για τους τραγουδιστές που θέλουν να πάρουν μέρος στη Γιουροβίζιον, αφού λέγεται πως το κοινό που συμμετέχει στην ψηφοφορία είναι περίπου το ίδιο με εκείνο που δίνει την ψήφο του στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό.

Espressonews.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: