ΣΙΝΕ

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Κόρη του Βουλγαράκη: "Μπαμπά δεν μπορώ άλλο. Κάνε κάτι!"

Δύσκολες στιγμές περνά η κόρη του πρώην υπουργού Γ. Βουλγαράκη, από την ώρα που ενημερώθηκε για το δημοσίευμα που στοχοποιεί τον πατέρα της.
Με ένα μήνυμα που δείχνει την συγκινησιακή της φόρτιση αντέδρασε η Παυλίνα Βουλγαράκη στο δημοσίευμα της Real News σύμφωνα με το οποίο ο Γιώργος Βουλγαράκης, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο Μιχάλης Λιάπης φέρονται να εμπλέκονται σε σκάνδαλο για ξέπλυμα μαύρου χρήματος με αγοραπωλησίες ακινήτων την περίοδο 2005-2008.
Συγκεκριμένα η Παυλίνα έγραψε στο facebook κάτω από ένα post πατέρα της:
«Μόλις το είδα. θαυμάζω την ψυχραιμία και την υπομονή σου. ΩΣ ΕΔΩ. δεν μπορώ άλλο και δεν κάνω πλάκα. κάνε κάτι μπαμπά φτάνει ! σ’αγαπώ πολύ έχεις πάντα εμάς» του είπε θέλοντας να δείξει την αμέριστη συμπαράσταση και αγάπη της στον πατέρα της.
Όπως αναφέραμε και νωρίτερα στο Star.gr, άμεση ήταν η απάντηση του Γιώργου Βουλγαράκη στο δημοσίευμα της Real News. Ο πρώην υπουργός γνωστοποίησε μέσω twitter πως κατέθεσε μήνυση εναντίον όπως είπε «των λασπολόγων»
«Όπως είχα δηλώσει από χθες, κατέθεσα μήνυση εναντίων των λασπολόγων, για τα μυθεύματα είδαν το φως της δημοσιότητας» έγραψε χαρακτηριστικά.Star.gr

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: