ΣΙΝΕ

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Κι άλλους "δάγκωσε" ο Τρέντος!!!

Γράφει η Δώρα Ιωακειμίδου...
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απάτη από το να προσπαθείς να πείσεις τον συνάνθρωπό σου να ακολουθήσει λάθος δρόμο! 
Να του δίνεις φρούδες ελπίδες για κάτι που ελπίζει και περιμένει να πραγματοποιηθεί
Μετά η απογοήτευση γίνεται απόγνωση και ακόμη μεγαλύτερος θυμός και ποιος ξέρει πως μπορεί να εξελιχτεί όλο αυτό…
"Δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση να ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχουν τέτοια προγράμματα, ούτε από ανάλογες διοργανώσεις, ούτε κοινοτικό πρόγραμμα που θα καλύπτει το υπόλοιπο ποσό που χρειάζεται, εκτός των 200 ευρώ που πληρώνουν υποτίθεται οι ποδοσφαιριστές. Δεν δίδονται τα λεφτά έτσι. 
Ο Νίκος Τρέντος, ο οποίος πλέον ενδέχεται να αλλάζει και όνομα, καθώς παρουσιάστηκε και ως Νίκος Πετρίδης, είναι απίστευτα θρασής και επικίνδυνος και πρέπει να τιμωρηθεί.Πως είναι όμως δυνατό να πείθει ομάδες, σοβαρούς συλλόγους, γνωστούς προπονητές, παίκτες και γονείς, ότι κάποιος άλλος θα πληρώσει τη μετακίνησή των τμημάτων σε διεθνές τουρνουά, και όλοι αυτοί θα μετακινηθούν και θα διατρέφονται επί τόσες μέρες με κόστος μόνο 200 ευρώ!

Είναι αφελές, είναι γελοίο!» μου υπογράμμιζε σε τηλεφωνική μας επικοινωνία, γνωστός δικηγόρος που συνεργάζεται παράλληλα με ΠΑΕ, και χειρίζεται την συγκεκριμένη υπόθεση στη Κεντρική Ελλάδα. Παρ’ όλα αυτά τα καταφέρνει, και σύμφωνα με τις κατηγοριες, το ποσό που... δάγκωσε είναι αρκετά υψηλό!

"Ξέρουμε κι έχουμε δει τέτοιες περιπτώσεις που αρκετοί προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την αδυναμία ή την απόγνωση των ανθρώπων και τους τάζουν διάφορα για να κερδοσκοπήσουν!» επισημαίνει ο έμπειρος νομικός και καλεί μέσω του acadimies.gr όσους έχουν πέσει θύματα τέτοιας περίπτωσης ή τους έχουν πλησιάσει να ενημερώσουν άμεσα την τράπεζα ή τις τοπικές αρχές. Αυτονόητα να επικοινωνήσουν και με την υπογράφουσα, τα στοιχεία της οποίας είναι στη διάθεση όλων των εμπλεκόμενων.

Να θυμίσουμε πάντως την ιστορία του φερόμενου απατεώνα Νίκου Τρέντου, η οποία έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, καθώς έχει λάβει γνώση και η Εισαγγελία, για τη κατά συρροή εξαπάτηση σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Μηνύσεις εναντίον έχουν γίνει και σύντομα θα κληθεί να απολογηθεί για τις πράξεις του.

Ηταν αρχές του καλοκαιριού όταν κατέγραφα σε ανάλογο άρθρο, στην παρούσα ιστοσελίδα, τις διαπιστώσεις μου για τον Νίκο Τρέντο, ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος να… μεγαλουργεί παρανόμως και να αποσπά χρήματα από ανυποψίαστους παίκτες, γονείς και προπονητές, προκειμένου να τους μεταφέρει σε ανύπαρκτες διοργανώσεις στην προηγμένη ποδοσφαιρικά Ευρώπη!

Τόνιζα και υπογράμμιζα πως «η κρίση επανέφερε στο προσκήνιο απατεώνες, τυχοδιώκτες, κομπιναδόρους, λαμόγια και «φτηνούς» ανθρώπους που η αθροιστική αξία τους μπορεί να έχει όριο… ακόμη τα 150 ευρώ κατά άτομο ή "θύμα", εννοείται»…, καθώς τα μεγάλα ποσά τέλειωσαν.

Όπως αποδεικνύεται, κανείς δεν μπόρεσε να τον σταματήσει να εξαπατά κατά συρροή αφελείς ανθρώπους, οι οποίοι το μόνο που ζήτησαν, ήταν να συμμετέχουν με οικονομικό τρόπο σε μια διεθνή διοργάνωση και να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους.

Τα μηνύματα "θυμάτων" του Νίκου Τρέντου του Μιχαήλ,δυστυχώς έχουν αυξηθεί επικίνδυνα! Πρόσφατα ενημερώθηκα πως εξαπάτησε την Πειραϊκή και τον Αχιλλέα Ζακύνθου. Ο πρόεδρος μάλιστα των Πειραιωτών, Κώστας Βιτζηλαίος, αφενός κινήθηκε νομικά, και αφετέρου ζήτησε τη συνδρομή των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ώστε να ενημερωθούν όλοι για το ποιον του… 
Η φωτογραφία του Νίκου Τρέντου είναι από την σελίδα του στο Facebook
Αξίζει να τονιστεί πως ο φερόμενος κομπιναδόρος ΘΑ έκοβε εισιτήρια στο όνομα Νίκος Πετρίδης, ενώ στην απόδειξη έγραφε Τρέντος…

Μηνύματα ανάλογου τύπου από τα ίδια τα παιδιά καταφτάνουν στα εισερχόμενά μου, προκαλώντας μου πίκρα και οργή! "Καλησπέρα, είμαι κι εγώ ένα από τα θύματα του Νίκου Τρέντου. Θέλω να μου πείτε αν σας είναι εύκολο τι μπορώ να κάνω για να πάρω τα λεφτά μου πίσω ή να βρω αυτόν τον ίδιο! Σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου!"

Πώς μπορείς να εξηγήσεις σε έναν 16χρονο, την απάτη; Και πώς να του επιστρέψεις τα χρήματα που με τόσο κόπο μάζεψε από έναν άφαντο απατεώνα;

Επαναλαμβάνω: Οι εμπλεκόμενοι και όσοι αισθάνονται εξαπατημένοι, μπορούν να κινηθούν νομικά διεκδικώντας το δίκιο τους. Συσπειρωμένοι ίσως μπορέσουν να κερδίσουν.

Προσωπικά ένα έχω να πω: Στις μέρες της τεχνολογίας, υπάρχουν τόσοι τρόποι να διασταυρώσει κάποιος πληροφορίες τόσο για άτομα, όσο και για συλλόγους ή εταιρίες. Πως μπορεί κάποιος να προπληρώνει ένα προϊόν ή μια παροχή υπηρεσιών χωρίς παραστατικά; Χωρίς να πάρει στα χέρια του έγγραφα ή εισιτήρια; Χωρίς να ρωτήσει τη χώρα που θα τον υποδεχτεί, να μάθει αν όντως έτσι είναι τα πράγματα.

Το acadimies.gr και η υπογράφουσα, Δώρα Ιωκειμίδου, στη προσπάθειά τους για την αναβάθμιση των Ακαδημιών, και την καλύτερη παροχή υπηρεσιών προς τους νέους αθλητές αλλά και την προστασία των γονιών τους, στέκουν αρωγοί.

Οσοι γονείς ή ποδοσφαιριστές, θελήσουν να πληροφορηθούν για ύποπτες ενέργειες άγνωστων ανθρώπων, που δεν συνάδουν με τη νόμιμη οδό, μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα
6977 856866 ή στο 6940 524583 ή στο e-mail info@acadimies.gr προκειμένου να κινηθούν διαδικασίες ενημερώσης μέσω του δικτύου πληροφόρησης.

Ο,τι πέφτει στην αντίληψη της υπογράφουσας ως ύποπτο ή παράνομο και δεν συνάδει με την νόμιμη οδό θα αναρτάται επωνύμως στην ιστοσελίδα των Ακαδημιών.

Ας συσπειρωθούμε για να νικηθεί η κοροϊδία...
Τα στοιχεία όλων είναι στη διάθεση του acadimies.gr και κάθε ενδιαφερόμενου
Καθώς επίσης και ο δικηγόρος που ανέλαβε την υπόθεση

acadimies.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: