ΣΙΝΕ

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Βάλατε υγραέριο; Την κάτσατε...

Πιστή στην "πράσινη" πολιτική η κυβέρνηση, αποφάσισε να τα φορολογήσει ΟΛΑ και να τιμωρήσει με επιπλέον φόρους, όσους πίστεψαν ότι επειδή έσκασαν κατά μέσο όρο 900 ευρώ για να βάλουν υγραέριο στο αυτοκίνητό τους, πώς θα συνέχιζαν να κερδίζουν έστω και 40 ευρώ μηνιαίως...
Εξίσωση των ειδικών φόρων κατανάλωσης σε υγραέριο και πετρέλαιο θέρμανσης προωθούνται από την κυβέρνηση.
Αυξάνεται κατά 65%, από 0,20 σε 0,33 ευρώ το λίτρο, ο ΕΦΚ στο υγραέριο και εξισώνεται με τον ΕΦΚ του πετρελαίου κίνησης. Η αύξηση του ΕΦΚ θα έχει ως συνέπεια να αυξηθεί η λιανική τιμή πώλησης του υγραερίου κίνησης κατά 16 λεπτά το λίτρο.
Αυξήσεις των έμμεσων φόρων και στα τσιγάρα
Αυξάνεται στα 80 ευρώ ανά 1.000 τσιγάρα ο πάγιος φόρος κατανάλωσης, μειώνεται στο 20% ο αναλογικός φόρος και αυξάνεται στα 115 ευρώ ανά 1.000 τσιγάρα ο ελάχιστος φόρος κατανάλωσης.
Από τις αλλαγές αυτές αναμένεται να επιβαρυνθούν με σημαντικές αυξήσεις τιμών τα λεγόμενα "φθηνά" τσιγάρα και να γίνουν φθηνότερα αυτά που είναι σήμερα πολύ ακριβά.
Ειδικό τέλος άδειας καπνίσματος σε ειδικούς χώρους καπνιζόντων
Επίσης, καθιερώνεται ειδικό τέλος άδειας καπνίσματος για ειδικούς χώρους καπνιζόντων σε κέντρα διασκέδασης και καταστήματα μαζικής εστίασης.

planet-greece
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: