ΣΙΝΕ

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Έμαθε ότι ο άντρας της, ήταν… ο πατέρας της!

Η 60χρονη Valerie Spruill από το Doylestown του Οχάιο μίλησε για την τρομακτική ανακάλυψη που έκανε μετά το θάνατο του συζύγου της… ότι δηλαδή ο άντρας που είχε παντρευτεί και με τον οποίο είχε αποκτήσει τρία παιδία ήταν στην πραγματικότητα ο… πατέρας της!
Η ίδια δήλωσε συντετριμμένη από την ανακάλυψη αυτή και τώρα αναζητά αν έχει άλλα αδέρφια.
«Έπρεπε να δημοσιοποιήσω την ιστορία, γιατί τα παιδιά μας πρέπει να ξέρουν από πού προέρχονται. Ξέρω ότι πονάει, γιατί κι εγώ είμαι συντετριμμένη» είπε η ίδια στην εφημερίδα Akron Beacon.
Η ίδια μεγάλωσε με τους παππούδες της από την ηλικία των 3 μηνών. Η μητέρα της και ο πατέρας της ήταν μαζί όταν εκείνος ήταν 15 χρονών και δεν είναι γνωστός ο ακριβής αριθμός των παιδιών που απέκτησαν, αλλά η ίδια γνωρίζει ότι έχει έξι αδερφούς.
Η μητέρα της την επισκεπτόταν συχνά, αλλά εκείνη πίστευε ότι ήταν οικογενειακή φίλη.
Σε ηλικία 9 ετών έμαθε ότι η γυναίκα που την επισκεπτόταν ήταν η πραγματική της μητέρα και πως ο άντρας που πίστευε ότι ήταν ο πατέρας της ήταν ο παππούς της, αλλά δεν έμαθε τίποτα για τον αληθινό της πατέρας.
Στη συνέχεια η Valerie γνώρισε τον Percy και τον παντρεύτηκε!

Ο Percy πέθανε το 1998 σε ηλικία 60 ετών, αλλά όπως υποστηρίζει η ίδια, για αρκετά χρόνια κυκλοφορούσαν διάφορες φήμες για τη «φύση» της σχέσης τους.
Τελικά έμαθε την αλήθεια για τον άνθρωπο που είχε παντρευτεί από έναν θείο του και μια εξέταση DNA τής επιβεβαίωσε την τραγική αλήθεια.
Η ίδια δε γνωρίζει αν κι εκείνος ήξερε ότι είχε παντρευτεί την ίδια του την κόρη, αλλά πιστεύει ότι πρέπει να το γνώριζε αλλά δεν είχε βρει τον τρόπο να της το πει!
Από την ημέρα του θανάτου του η Valerie κάνει ψυχοθεραπεία για να μπορέσει να αντιμετωπίσει την αλήθεια.

seleo.grΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: