ΣΙΝΕ

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Πρόεδρος ομάδας εκβίαζε αθλητή του!!!

Σάλος στον χώρο του ποδοσφαίρου! Πρόεδρος ομάδας άρχισε να εκβιάζει αθλητή του, όταν ο τελευταίος ζήτησε να αποχωρήσει από τον σύλλογο. 
Ο 25χρονος κατέφυγε στην αστυνομία και ο μεγαλοπαράγοντας συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης.
Το περιστατικό, που έχει προκαλέσει «σούσουρο» στους αθλητικούς κύκλους, κορυφώθηκε όταν...
ο 25χρονος αθλητής, που αγωνιζόταν σε ερασιτεχνική ομάδα της Βορείου Ελλάδας, πήγε στην αστυνομία και μίλησε για τα προβλήματα και τις απειλές που δέχεται από τη στιγμή που... τόλμησε να πει στον πρόεδρο ότι θέλει να φύγει και να πάει σε άλλη ομάδα.
Ο νεαρός περιέγραψε με όλες τις λεπτομέρειες το δράμα που ζούσε το τελευταίο χρονικό διάστημα, αφού λόγω των απειλών δεν μπορούσε να μεταγραφεί σε άλλη ομάδα.
Οι άνδρες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέστησαν στον νεαρό να παραμείνει ψύχραιμος και να ακολουθήσει πιστά τις οδηγίες τους, προκειμένου να συγκεντρωθούν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία για τον εκβιασμό και να μπορέσουν να στοιχειοθετηθούν οι κατηγορίες εναντίον του προέδρου της ερασιτεχνικής ομάδας.
Οπως κατήγγειλε στην αστυνομία ο νεαρός παίκτης, ο 58χρονος τού ζήτησε κατά το παρελθόν, κατ’ εξακολούθηση και με τρόπο εκβιαστικό, χρηματικό ποσό για να υπογράψει σχετική αποδέσμευση του παίκτη από την ομάδα. Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, ο 58χρονος παράγοντας ζητούσε το ποσό των 2.500 ευρώ από τον 25χρονο παίκτη για να του δώσει το δελτίο του προκειμένου ο νεαρός αθλητής να συνεχίσει να αγωνίζεται σε άλλη ομάδα.
Η επιχείρηση της αστυνομίας στήθηκε με τρόπο αριστοτεχνικό και με πλήρη μυστικότητα. Το ραντεβού των δύο ανδρών δόθηκε σε καφετέρια σε περιοχή της Χαλκιδικής, όπου ο 58χρονος υπέγραψε και σφράγισε την αίτηση μεταβολών του παίκτη.
Στη συνέχεια, αφού παρέλαβε σε φάκελο τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, αξίας 2.500 ευρώ, επιχείρησε να φύγει από την καφετέρια ανυποψίαστος για το τι θα ακολουθούσε. Λίγα μέτρα πιο κάτω, όμως, συνελήφθη επιτόπου από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής.
Εναντίον του 58χρονου αθλητικού παράγοντα σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής, ενώ ο 25χρονος θα μπορέσει πλέον να πραγματοποιήσει ελεύθερος τα όνειρά του και τις φιλοδοξίες του.

Espressonews.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: