ΣΙΝΕ

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Απειλείται με αφαίρεση τριάντα βαθμών ο ΟΦΗ

Με αφαίρεση 30 βαθμών απειλείται η ΠΑΕ ΟΦΗ, για οφειλές ύψους 680.000 ευρώ σε εννέα πρώην ποδοσφαιριστές της.
Ο δικηγόρος εννέα πρώην ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ, Κίμων Ευαγγελάτος ζητά από την ΠΑΕ να καταβάλλει εντός των επόμενων ημερών το ποσό των 680.000 ευρώ. Διότι στην περίπτωση που δεν γίνει αυτό, τότε ο σύλλογος θα κινδυνεύει με αφαίρεση 30 βαθμών από το πρωτάθλημα που διανύε.
Ο νομικός εκπρόσωπος των Κατσικογιάννη, Bulut, Μπαρτζώκα, Ψωμά, Κιάσσο, Κασμερίδη, Bertin, Αγρίτη και Rusev είχε έρθει σε διακανονισμό με τους ιθύνοντες του ΟΦΗ στην περίοδο της αδειοδότησης. Οι παίκτες καταγγέλουν πως δεν πήραν την πρώτη δόση που ήταν προγραμματισμένη να δοθεί στις 15 Σεπτεμβρίου λόγω του ότι καθυστέρησε να σταλθεί η εκχώρηση που τους είχε γίνει από την ΠΑΕ στη Super League. Ετσι προσέφυγαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ με την εκδίκαση της καταγγελίας τους να ορίζεται για την ερχόμενη Τρίτη (25/09).
H ΠΑΕ ΟΦΗ υποστηρίζει πως το όλο πρόβλημα προέκυψε από μερικά κατασχετήρια άλλων παικτών, στους οποίους όφειλε η ομάδα με συνέπεια να «τραβήξουν» τα χρήματα από τους λογαριασμούς των παικτών και να μείνουν απλήρωτοι οι εννέα εν λόγω ποδοσφαιριστές.

sportena
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: