ΣΙΝΕ

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Ξάνθη: Παραιτήθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης!!!

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της Ξάνθης, υπέβαλε μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο Μαρίνος Ουζουνίδης.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ουζουνίδης μίλησε με τον μεγαλομέτοχο της Ξάνθης, Χρήστο Πανόπουλο (ο οποίος του άσκησε κριτική με ανακοίνωση, μετά την ισοπαλία στην Κέρκυρα) και υπέβαλε την παραίτησή του.
«Έχω μεγαλώσει σ΄ αυτή την ομάδα, την αγαπώ πολύ, πιστεύω στις δυνατότητές της, όσο περνάνε τα παιχνίδια θα γίνεται καλύτερη, αλλά όπως είπα και στον μεγαλομέτοχο, κάτι πρέπει να αλλάξει. Επειδή αγαπάω αυτή την ομάδα, δηλώνοντας την παραίτησή μου, είναι ότι καλύτερο μπορώ να κάνω αυτή τη στιγμή. Πρέπει να γίνει κάτι δυνατό σ΄ αυτή την ομάδα, είπα και στους παίκτες ότι τους πιστεύω, ότι θα πάνε την ομάδα ψηλά. Είναι μια δύσκολη περίοδος για μας, πρέπει να γίνει κάτι δυνατό, κι αυτό είναι το καλύτερο που μπορώ να κάνω για την ομάδα. Ευχαριστώ, όλους όσοι ήταν εδώ και συνεργαστήκαμε μαζί. Οι απαιτήσεις από την ομάδα είναι μεγάλες, κι εγώ είχα απαιτήσεις από την ομάδα. Κάτι πρέπει να γίνει», δήλωσε ο Ουζουνίδης.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: