ΣΙΝΕ

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

«Βόμβα» μεγατόνων από Βέροια!

Ένα πολύ μεγάλο όνομα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου φέρεται να «κυνηγάει» η ΒΕΡΟΙΑ, θέλοντας να ταράξει τα νερά της Super League λίγες μέρες πριν εκπνεύσει η τρέχουσα μεταγραφική περίοδος!
Ο λόγος για τον 35χρονο Γάλλο αμυντικό,... Μικαέλ Σιλβέστρ, ο οποίος σύμφωνα με όσα κυκλοφόρησαν σήμερα στην πόλη της Βέροιας, έχει συμφωνήσει προφορικά με τους «κυανέρυθρους» και δεν αποκλείεται ακόμη και αύριο Παρασκευή να αφιχθεί στην Ελλάδα για τις τελικές συζητήσεις!
Ο Σιλβέστρ δεν χρειάζεται και ιδιαίτερες συστάσεις. Έχει υπάρξει για μία πενταετία (2001-2006) βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας της Γαλλίας, ενώ φόρεσε την φανέλα τεσσάρων πολύ μεγάλων Ευρωπαϊκών συλλόγων, της Ίντερ (1998-1999), της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1999-2008), της Άρσεναλ (2008-2010) και της Βέρντερ Βρέμης (2010-2012).
Μια ενδεχόμενη απόκτησή του (αν και θα πρέπει να είμαστε ακόμα επιφυλακτικοί) σίγουρα θα αποτελέσει «βόμβα» μεγατόνων και θα ανεβάσει κατακόρυφα τις «μετοχές» της «Βασίλισσας του βορρά» στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο!


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: