ΣΙΝΕ

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Αναβλήθηκε η δίκη του κατηγορούμενου για ληστεία Ηλία Κασιδιάρη


Αναβλήθηκε η δίκη του κατηγορούμενου για ληστεία Ηλία Κασιδιάρη 

Αναβλήθηκε σήμερα, λόγω ωραρίου, η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά την εμπλοκή του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, σε υπόθεση επίθεσης και ληστείας σε βάρος καθηγητή το 2007 στην Πολυτεχνειούπολη.
Τα αδικήματα που αφορούν τους πέντε αγνώστους που χτύπησαν τον καθηγητή και με τα οποία βρίσκεται αντιμέτωπος και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, είναι συνδρομή σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
Η δικογραφία σε βάρος του Η. Κασιδιάρη έχει διαβιβαστεί στη Βουλή. Ο ίδιος έχει υποβάλει αίτημα για άρση της ασυλίας του καθώς, σύμφωνα με το νόμο, η Βουλή αποφασίζει και για αδικήματα που έχουν διαπραχθεί από βουλευτές σε περιόδους προ της εκλογής τους.
Στο μεταξύ, εκκρεμεί αίτημα του Η. Κασιδιάρη για άρση των περιοριστικών όρων -απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση μία φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα- που του έχουν επιβληθεί για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Η αρμόδια εισαγγελέας έχει ζητήσει από το Συμβούλιο Εφετών να μην κάνει δεκτό το αίτημα του βουλευτή.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: