ΣΙΝΕ

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Βίαια επεισόδια σε φιλικό αγώνα στον Βύρωνα

Πρόωρο τέλος είχε το φιλικό παιχνίδι ποδοσφαίρου που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο Εθνικό Στάδιο του Βύρωνα ανάμεσα στην τοπική Δόξα και το Αιγάλεω.
Ο αγώνας στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια μεταξύ των φίλων των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα να διακοπεί μόλις στο 25ο λεπτό κι ενώ οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν στο σκορ με 1-0.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από το ξεκίνημα του -κατ΄ ευφημισμόν- φιλικού παιχνιδιού υπήρξαν αντεγκλήσεις μεταξύ των οπαδών της Δόξας και του Αιγάλεω.
Τα αίματα άναψαν όμως για τα καλά στο 25’, όταν οι οπαδοί των γηπεδούχων εισήλθαν στη θύρα 1, όπου βρίσκονταν αυτοί του Αιγάλεω (περίπου 30 άτομα) και οι δύο πλευρές πιάστηκαν στα χέρια.
Όπως αναφέρει το sport.gr, αιμόφυρτοι οπαδοί του «Σίτι» καλούσαν για βοήθεια, ενώ οι παίκτες και οι παράγοντες των δύο ομάδων -ανήμποροι να κάνουν ο,τιδήποτε- απλώς παρακολουθούσαν να πέφτει ανελέητο ξύλο.
Τελικά, οι παράγοντες του Αιγάλεω πήραν την ομάδα και έφυγαν από το γήπεδο, όπου άρχισαν να καταφθάνουν ασθενοφόρα για να μεταφέρουν τους τραυματίες στο νοσοκομείο. Λίγο αργότερα έφτασαν στο γήπεδο και αστυνομικές δυνάμεις.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: