ΣΙΝΕ

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Αγόραζαν "Καγιέν" με ακάλυπτες επιταγές!

Κύκλωμα απατεώνων που αγόραζε Porche με ακάλυπτες επιταγές εξαρθρώθηκε από τους αστυνομικούς της ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την αστυνομία δύο Ελληνες 44 και 49 χρόνων συνέστησαν εικονική επιχείρηση στο όνομα του 49χρονου, για μικρό χρονικό διάστημα, στην πόλη της Λάρισας, με σκοπό...
την αγορά εμπορευμάτων και τη μετέπειτα πώλησή τους σε τιμές πολύ χαμηλότερες σε σχέση με αυτές της αγοράς. Οι δύο δράστες προχώρησαν στην έκδοση μπλοκ επιταγών για αγορά των εμπορευμάτων ενώ προκειμένου να πείθουν για τη φερεγγυότητά τους, κατέβαλαν μικρό χρηματικό ποσό ως προκαταβολή στους υποψήφιους πωλητές και για το υπόλοιπο ποσό εξέδιδαν μεταχρονολογημένες ακάλυπτες επιταγές. Σύμφωνα με τις αρχές στο πλαίσιο των παράνομων δραστηριοτήτων τους χρησιμοποιούσαν πλαστές υπεύθυνες δηλώσεις.
Με τον προαναφερόμενο τρόπο κατάφεραν να αποσπάσουν από παθόντες σε διάφορες περιοχές της χώρας, κατά το χρονικό διάστημα από το Μάρτιο έως το Μάιο του 2011, πέντε αυτοκίνητα μεταξύ των οποίων και ένα Καγιέν και μία πολυτελή BMW, τέσσερις ηλεκτρογεννήτριες, αναλώσιμα εμπορεύματα και εργαλεία συνολικής αξίας 161.890 ευρώ.
Η σχετική δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Seleo.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: