ΣΙΝΕ

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Πως θα παίξει απόψε ο Ολυμπιακός με τη Σάλκε - Ποιος σταθμός μεταδίδει το ματς

Η εφετινή παρουσία του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ ξεκινά απόψε με αντίπαλο την Σάλκε στο Φάληρο και με αποφασιστικότητα ώστε να γίνει αυτή η αναμέτρηση αφετηρία πρόκρισης στους 16 της κορυφαίας διοργάνωσης.
Με όπλο τον κόσμο του που ετοιμάζει εντυπωσιακή υποδοχή με κορεό και «καυτή» ατμόσφαιρα και με οδηγό την έξοχη παράδοση που έχει κόντρα σε γερμανικές ομάδες  (δείτε videos) (6-2 την Λεβερκούζεν, 4-0 την Χέρτα, 3-0 την Βέρντερ, 3-1 την Ντόρτμουντ), ο Ολυμπιακός θέλει να εκμεταλλευτεί την εμπειρία του στη διοργάνωση και το πάθος των παικτών του για διάκριση.
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, στην παρθενική συμμετοχή του στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχει μελετήσει κάθε λεπτομέρεια του αγώνα και έχει στην τσίτα τους παίκτες του για την ενδεκάδα.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει αποφασίσει για τη συμμετοχή των:
Τοροσίδη, Χολέμπας, Κοντρέρας, Μανιάτη, Ιμπαγάσα, Αμπντούν και Τζεμπούρ κι από κει και πέρα είναι πολλοί οι υποψήφιοι. 
Μπορεί να υπάρξει αλλαγή γκολκίπερ με τον Μέγιερι βασικό, Σιόβας και Μανωλάς διεκδικούν τη θέση του στόπερ, Μοδέστο και Φέισα αυτή του αμυντικού μέσου. 
Για μπροστά είναι υποψήφιοι: Μασάντο, Φουστέρ, Μήτρογλου, Γκρέκο, αναλόγως με το πλάνο που θα επιλεγεί τελικά από τον Ζαρντίμ , ο οποίος θα έχει όλο το πρωί μαζί τους παίκτες μαζί του στο Ρέντη για βίντεο και τακτική.
Η Σάλκε έχει έρθει για να σπάσει την παράδοση του Ολυμπιακού, αλλά και την κακή δική της στις πρεμιέρες, στις οποίες πάντοτε χάνει δίχως να σκοράρει. Ο Χουμπ Στέφενς δεν θα αλλάξει πολλά στην ομάδα του σε σχέση με όσα έχει δείξει στα ματς της Μπουντεσλίγκα.
Με Ούνερσταλ στην εστία, Χέβεντες, Φουχς, Παπαδόπουλο, Ματίπ στην άμυνα, Τζόουνς και Νοιστάντερ αμυντικά χαφ, τον Χόλτμπι οργανωτή, τους Φαρφάν και Ντράξλερ στις άκρες και τον Χούντελαρ στην επίθεση. Θέση διεκδικεί φυσικά και ο Αφελάι.
Εισιτήρια για το παιχνίδι υπάρχουν, λόγω των επιστροφών από τους Γερμανούς. Περίπου 500 εισιτήρια θα διατίθενται το πρωί στο γήπεδο και είναι για όλες τις τιμές, μαζί με κάποια λίγα ακριβά που περίσσεψαν.
Διαιτητής ο Ισπανός Μπορμπαλάν, ενώ στον Ολυμπιακό υπάρχει πυρετός εργασιών ώστε όλα να είναι απόψε και οργανωτικά στην εντέλεια σ΄αυτή την πρεμιέρα του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ.

Το μεσημέρι θα γίνει στο Ρέντη φιλικό ανάμεσα στις εφηβικές ομάδες των δύο συλλόγων.

blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: