ΣΙΝΕ

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Αποκλείστηκε η Εθνική Παίδων

Εξανεμίστηκαν οι ελπίδες της Εθνικής Παίδων ποδοσφαίρου για την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2013.
Η ομάδα του Θοδωρή Παχατουρίδη αναδείχθηκε ισόπαλη στο Σαράγεβο 2-2 με τη Γαλλία στον τελευταίο της αγώνα για τα προκριματικά, κι έτσι γνώρισε τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης.
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Περέιρα Ντε Σα στο 49΄, αλλά ισοφάρισε με τον Δώνη στο 75΄.
Πέντε λεπτά αργότερα ο Σάλιακας έκανε το 2-1, αλλά ο Κορνέ ισοφάρισε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων κι έδωσε την πρόκριση στους "τρικολόρ".
Ο Εσθονός διαιτητής Έικο Σάαρ έδειξε κίτρινη στους Μοπέ, Σαμπισά, Μομπελά, Κίλιτς, Σάλιακα, Αρναούτογλου, Τουμανίδη, Ηλιάδη, Νιούμαν, ενώ ο Τουμανίδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στις καθυστερήσεις του αγώνα, κι έτσι η εθνική μέτρησε τρεις αποβολές σε ισάριθμους αγώνες.
Στο άλλο ματς του ομίλου η Σλοβενία νίκησε τη διοργανώτρια Βοσνία/Ερζεγοβίνη 1-0 και κατέκτησε την πρώτη θέση στον 5ο προκριματικό όμιλο.
Γαλλία: Εσκάλ, Σενζεμπά, Κουλιμπαλί, Ντιαλό, Μομπελά, Νσαμ (67΄ Κεμέν), Κίλιτς, Κομάν, Περέιρα Ντε Σα (78΄ Ουρί), Κορνέ, Μοπέ (75΄ Ονορά).
Ελλάδα: Κότσαρης, Αρναούτογλου, Παπασπύρος, Οικονόμου, Τζανουλίνος (75΄ Γιαλαμίδης), Τουμανίδης, Σάλιακας, Δώνης, Παπαδόπουλος (65΄ Τζιτζικαλάκης), Νιούμαν (65΄ Στάικος), Κουλούρης.

Zougla.grΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: