ΣΙΝΕ

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Διακοπή νερού στην πόλη των Γρεβενών

Η Δ.Ε.Υ.Α.Γ. ανακοινώνει ότι λόγω εργασιών για το έργο «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης της πόλης των Γρεβενών και νέες δεξαμενές ύδρευσης» αύριο Σάββατο 29/09/2012 από 09.00 π.μ. έως 15.00 μ.μ θα υπάρξει διακοπή της υδροδότησης στην πόλη των Γρεβενών και συγκεκριμένα στις οδούς Κ. Ταλιαδούρη (βόρειο τμήμα), Θ. Ζιάκα, Μ. Αλεξάνδρου & στις όμορες οδούς.
Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση ενδεχομένως και νωρίτερα για αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια νερό.

Επίσης η Δ.Ε.Υ.Α. Γρεβενών ανακοινώνει ότι λόγω διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριακή 30/09/2012 από 08.00 έως 13.00 στους οικισμούς: ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ – ΦΕΛΛΙ – ΠΗΓΑΔΙΤΣΑ – ΔΕΣΠΟΤΗΣ - ΣΙΤΑΡΑΣ - ΚΗΠΟΥΡΕΙΟ ενδέχεται να παρουσιαστεί και διακοπή της ύδρευσης.
Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας να μην κάνουν σπατάλη στη χρήση νερού και να μαζέψουν νερό για τις άμεσες οικιακές τους ανάγκες.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: