ΣΙΝΕ

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Νέες θέσεις εργασίας στη Σχολή δικαστικών λειτουργών!!!

Aπό τις 17 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει να τρέχει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για την εισαγωγή 162 σπουδαστών στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών.
Η κατανομή των θέσεων ανά κατεύθυνση έχει ως εξής:
- Διοικητική Δικαιοσύνη: Θα καλυφθούν 95 θέσεις, εκ των οποίων 90 θέσεις δοκίμων παρέδρων Πρωτοδικείου των τακτικών διοικητικών δικαστηρίων, τρεις δοκίμων εισηγητών του Συμβουλίου της Επικρατείας και δύο θέσεις δοκίμων εισηγητών του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
- Πολιτική και Ποινική Δικαιοσύνη: Θα εισαχθούν 55 δόκιμοι πάρεδροι Πρωτοδικείου.
- Εισαγγελείς: Θα καλυφθούν δώδεκα θέσεις δοκίμων παρέδρων Εισαγγελίας.
Το προκριματικό στάδιο του διαγωνισμού θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη κατά το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, ενώ το τελικό στάδιο θα διενεργηθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο και Δεκέμβριο στην Αθήνα.

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όσοι:- Διαθέτουν την ιδιότητα του ειρηνοδίκη ή έχουν ή είχαν διετή άσκηση δικηγορίας, ή είναι κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος νομικού τμήματος με μονοετή άσκηση δικηγορίας, ή είναι δικαστικοί υπάλληλοι με πτυχίο νομικού τμήματος, νομικής σχολής και πενταετή υπηρεσία στη θέση αυτή.
- Εχουν συμπληρώσει το 28ο έτος και δεν υπερβαίνουν το 45ο έτος ηλικίας την 31η Δεκεμβρίου του έτους διενέργειας του διαγωνισμού.
- Διαθέτουν τα προσόντα που ορίζονται από τις παραγράφους 1, 2 και 3 του άρθρου 36 και δεν έχουν τα κωλύματα που προβλέπονται στα άρθρα 37 και 38 του Κώδικα Οργανισμού Δικαστηρίων και Κατάστασης Δικαστικών Λειτουργών όπως ισχύουν για τον διορισμό τους ως δικαστικών λειτουργών.
Ας σημειωθεί ότι τα απαιτούμενα προσόντα, εκτός από το όριο ηλικίας, θα πρέπει να συντρέχουν κατά τον χρόνο έναρξης του διαγγωνισμού (10 Οκτωβρίου 2012), ενώ τα όποια κωλύματα θα πρέπει να μην υπάρχουν τόσο κατά τον χρόνο έναρξης του διαγωνισμού όσο και κατά τον χρόνο εγγραφής στη Σχολή.
Ο διαγωνισμός της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών θα διεξαχθεί σε δύο στάδια, το προκριματικό και το τελικό. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο Τμήμα Λειτουργίας Δικαστηρίων και Επιθεώρησης Δικαστικών Λειτουργών στα τηλέφωνα 210-7767208 και 210-7767204 για την Αθήνα και για τη Θεσσαλονίκη στην Εθνική Σχολή Δικαστών στο τηλέφωνο 2310-494104. Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κατατίθενται έως και την 1η Οκτωβρίου. Να σημειωθεί ότι ο μισθός του σπουδαστή μέχρι να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στη Σχολή ανέρχεται στα περίπου 750 ευρώ.

148 θέσεις στα ΕΛ.ΤΑ. Αττικής
Μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου είναι ανοιχτή η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για την πρόσληψη 148 νέων υπαλλήλων στο Κέντρο Διαλογής Αττικής και το Κέντρο Αεροπορικού Ταχυδρομείου των Ελληνικών Ταχυδρομείων Αττικής. Θα προσληφθούν 105 υπάλληλοι ΔΕ Εσωτερικής Εκμετάλλευσης (δίπλωμα επαγγελματικής κατάρτισης ΙΕΚ οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Χρηματοπιστωτικών και Διοικητικών Υπηρεσιών, πρώην Οικονομίας και Διοίκησης) ή πτυχίο Β’ κύκλου σπουδών Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου (ΤΕΕ), ανεξάρτητα από ειδικότητα, ή Πτυχίο Α’ κύκλου σπουδών Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου και γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (i) επεξεργασίας κειμένων, (ii) υπολογιστικών φύλλων και (iii) υπηρεσιών διαδικτύου, και 43 ΥΕ Διαμετακομιστές (απολυτήριο Γυμνασίου ή παλαιού Δημοτικού). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 210-3353229.

33 εποχικοί στον δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού
Μια νέα προκήρυξη που κεντρίζει το ενδιαφέρον των υποψηφίων για εποχική εργασία στον νομό Αττικής είναι αυτή του δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού. Ανακοίνωσε ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο μηνών για την αντιμετώπιση των αναγκών των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών για το έτος 2012 ως εξής: 10 ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων (πτυχίο ΤΕΙ), 5 ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων (απολυτήριο Λυκείου, δίπλωμα ΙΕΚ), 6 ΥΕ Βοηθών Μαγείρων και 12 ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας. Για τις ειδικότητες της Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης δεν απαιτούνται ειδικά προσόντα. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων εκπνέει αύριο 10 Σεπτεμβρίου. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 213-2023673.

28 συμβάσεις στη Νέα Σμύρνη
Ο δήμος Νέας Σμύρνης ανακοινώνει τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου διάρκειας έως 12 μηνών με 28 άτομα για την κάλυψη εποχικών αναγκών του. Η πλειονότητα των θέσεων (22) αφορά Καθηγητές Φυσικής Αγωγής Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ. Επίσης, θα προσληφθούν 3 Επόπτες Πισίνας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (απολυτήριο Λυκείου και δίπλωμα ΙΕΚ). Προσφέρονται ακόμη μία θέση Καθαριστή Πισίνας και μία Νεωκόρου Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Γι’ αυτές τις ειδικότητες μοναδικό προσόν διορισμού είναι το απολυτήριο Γυμνασίου ή παλαιού Δημοτικού. Οι δημότες της Νέας Σμύρνης έχουν προβάδισμα για τον διορισμό. Οι αιτήσεις θα κατατίθενται έως και τις 16 Σεπτεμβρίου. Πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο 213-2025802.

Espressonews.grΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: