ΣΙΝΕ

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Δείτε πως θα κινηθούν αύριο τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αττικής θα συμμετάσχουν με ολιγόωρες στάσεις εργασίας, από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας, στην απεργία που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
Το Μετρό, ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κυκλοφορούν κανονικά από τις 09:00 έως τις 21:00, ενώ το Τραμ θα λειτουργεί από τις 06:00 έως τις 24:00 και όχι 06:00 με 22:00, όπως αρχικά είχε μεταδοθεί.
Υπενθυμίζεται ότι το Μετρό θα έχει τέρμα τη Δουκίσσης Πλακεντίας, ενώ κλειστοί θα είναι οι σταθμοί Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο.
Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν τα τρένα του ΟΣΕ και ο Προαστιακός, δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια, ενώ με τρίωρη στάση εργασίας θα συμμετάσχουν στην απεργία οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας.
Έτσι, από τις 10 πρωί έως τη μία μετά το μεσημέρι δεν θα εξυπηρετηθεί καμία πτήση εντός του ελληνικού εναέριου χώρου, γεγονός που σημαίνει ότι οι αεροπορικές εταιρίες θα πρέπει να τροποποιήσουν αναλόγως το πτητικό τους πρόγραμμα.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: