ΣΙΝΕ

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Θέαμα και συγκίνηση στο φιλικό βετεράνων της Νάουσας και του ΠΑΟΚ

Θέαμα και συγκίνηση στον φιλικό αγώνα ανάμεσα στου παλαιμάχους ποδοσφαιριστές του ΦΑΣ Νάουσα και του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, το απόγευμα της Δευτέρας στο Δημοτικό Στάδιο της Νάουσας, ο οποίος έληξε με σκορ 5-4 υπέρ της ομάδας της Νάουσας, μπροστά σε 1000 και πλέον φιλάθλους!
Ο αγώνας διεξήχθη με πρωτοβουλία του Δήμου Νάουσας με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση της ομάδας του ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ (1962-2012), εις μνήμην του Παναγιώτη Κατσούρη που αγωνίστηκε στις ομάδες της Νάουσας και του ΠΑΟΚ, αλλά και του Αλέκου Παπαδόπουλου.
Πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκαν από το Δήμαρχο Νάουσας Τάσο Καραμπατζό, ο... πατέρας του Παναγιώτη Κατσούρη, Βαγγέλης, ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης (την πλακέτα έλαβε ο πρόεδρος του συλλόγου Φιλώτας Πέλιος) και ο Θωμάς Πουρνάρας, πρώην πρόεδρος του ΦΑΣ Νάουσα, την περίοδο που η ομάδα αγωνιζόταν στην Α Εθνική Κατηγορία.
Την εκδήλωση παρουσίασε ο αθλητικογράφος της Νάουσας Λάκης Λαζάρου, ο οποίος έκανε μια αναδρομή στην 50χρονη ιστορία ης ομάδας της Ημαθίας, ενώ ανέφερε και όλους τους προέδρους της ομάδας αλλά και τους μεγάλους ποδοσφαιριστές που ανέδειξε η «Ναουσάρα».
Τα έσοδα από τη διάθεση των εισιτηρίων στη συμβολική τιμή των 2 €, δόθηκαν σε φιλανθρωπικό σκοπό.
Στο παιχνίδι οι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να χειροκροτήσουν ουκ ολίγες φορές, πολλά αστέρια του παρελθόντος της ομάδας του ΠΑΟΚ (Θ. Αποστολίδης, Λαγωνίδης, Αλεξανδρίδης, Μαλιούφας, Καπετανόπουλος, Μίτογλου, Ρουσομάνης, Πουρλιοτόπουλος κ.ά.) και φυσικά την «ομάδας μοντέλο» του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ (περίοδος 1990-1993) η οποία αγωνίσθηκε στην Α’ Εθνική αλλά και άλλους πρώην ποδοσφαιριστές (Μάρκου, Λάκης, Χατζηδάκης, Αλεξιάδης, Τσελιόπουλος, Ιακωβίδης, Αργυρίου, Σφυντιλάς, Τσελιόπουλος, Κουρογιωργάκης, Μοσχόπουλος, Γρ. Τρούπκος, Μπασιάκος, Φίτος κ.ά.).
Για την ιστορία η Νάουσα κατάφερε να κερδίσει τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης με 5-4. Το 1-0 έκανε ο Αλεξιάδης με κεφαλιά γύρω στο 15’. Στο 25’ ο Αργυρίου με φοβερό αριστερό βολέ διπλασίασε τα γκολ της Νάουσας (2-0). Στο 30’ ο Σαμπάνης έκανε το 3-0 για τη Νάουσας, ενώ στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι με τον Κούτση.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ αντέδρασε και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κούτση, σκόραρε τρείς φορές ισοφαρίζοντας σε 3-3. Στο 50’ (3-1), στο 52’ (3-2) και στο 55’ (3-3).
Ο Μάρκου όμως στο 60’ με ψύχραιμο σουτ έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ τη Νάουσα (4-3) ενώ στο 70’ ο Αλεξιάδης έκανε το 5-3 για τη Νάουσα. Το τελικό 5-4 διαμόρφωσε και πάλι ο Κούτσης στο 80’.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Νίκου.

Βαλάντης Λιόλιος (naousanews.gr)

Οι παλαίμαχοι του ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ

Οι παλαίμαχοι του Π.Α.Ο.Κ.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: