ΣΙΝΕ

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Που είναι η BMW του υπουργού οικονομικών αξίας 700.000 ευρώ;

Ο Έλληνας υπουργός οικονομικών, τη στιγμή που η χώρα έμπαινε στο δρόμο… της λιτότητας και των Μνημονίων, κυκλοφορούσε με υπερπολυτελές τεθωρακισμένο όχημα η αξία του οποίου ξεπερνούσε τις 700.00 ευρώ!
Με αφορμή το θέμα αυτό κατέθεσαν ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης και Νάσος Αθανασίου προκειμένου να αποκαλυφθεί ποιος και γιατί απολαμβάνει σήμερα το πανάκριβο αυτοκίνητο!
Πιο συγκεκριμένα, στο κείμενό τους αναφέρουν ότι...
«Επί θητείας στο υπουργείο Οικονομικών του κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, παραγγέλθηκε στο εξωτερικό και παραλήφθηκε αυτοκίνητο τεθωρακισμένο τύπου BMW, η αξία του οποίου σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου ανήλθε στα 750.000 ευρώ.Το αυτοκίνητο χρησιμοποίησε ο τότε υπουργός Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου και στη συνέχεια ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος» και ρωτούν «Ποιός σήμερα χρησιμοποιεί αυτό το μεγάλης αξίας κρατικό περιουσιακό στοιχείο; Παραδόθηκε στην αρμόδια κρατική υπηρεσία μετά την αποχώρηση του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου από το υπουργείο Οικονομικών; Σήμερα, σε εποχές εξοντωτικής λιτότητας, συνεπεία της οποίας δύο συνάνθρωποι μας οδηγούνται στην αυτοχειρία κάθε μέρα, γιατί χρησιμοποιείται αυτό το προκλητικής πολυτελείας αυτοκίνητο;»

Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: