ΣΙΝΕ

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Champions League: Ολυμπιακός – Schalke 1-2 (video)

Αρνητική ήταν η πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο φετινό Champions League, καθώς η Schalke πήρε τη νίκη με 1-2 στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός ήταν κακός, καθώς δεν μπορούσε να κρατήσει τη μπάλα και επέτρεψε στη γερμανική ομάδα να παίξει ποδόσφαιρο κατοχής. Στο 38′ η Schalke σκόραρε με κεφαλιά του Παπαδόπουλου, όμως...
ο διαιτητής ακύρωσε λανθασμένα το γκολ υποδεικνύοντας φάουλ στον Megyeri. Στο 41′, όμως ο Höwedes εκμεταλλεύτηκε νέα αδράνεια της ερυθρόλευκης άμυνα και με κεφαλιά έκανε το 0-1.
Ο Ολυμπιακός μπήκε αποφασισμένος για την ισοφάριση στο δεύτερο μέρος και στο 58′ ο Abdoun με κοντινό πλασε έκανε το 1-1. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, η Schalke πέτυχε νέο γκολ με τον Huntelaar να κάνει το 1-2 και δύο λεπτά αργότερα οι Γερμανοί κέρδισαν πέναλτι σε υποτιθέμενη ανατροπή του Barnetta από τον Μανωλά, όμως, ο Huntelaar έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.
Τα γκολ: Abdoun 58′ – Höwedes 41′, Huntelaar 66′
Οι συνθέσεις:
Ολυμπιακός: Megyeri, Μανιάτης, Modesto (Greco 69′), Machado, Contreras, Holebas, Μανωλάς, Τοροσίδης, Fuster (Ibagaza 58′), Abdoun (Μήτρογλου 69′), Djebbour.
Schalke: Unnerstall, Höwedes, Παπαδόπουλος, Fuchs, Matip, Holtby, Jones, (Höger 90′) Barnetta (Afellay 77′), Neustädter, Farfán, Huntelaar (Draxler 90+2′).
Δείτε το video (μετά το 0:50) με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Ολυμπιακός – Schalke 1-2

sportena
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: