ΣΙΝΕ

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Eντόπισαν εργαστήριο νόθευσης ηρωίνης στη Χαλκίδα!!! (pics)

Εργαστήριο νόθευσης και επανατυποποίησης ηρωίνης εντόπισαν στην Χαλκίδα αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν περίπου ενάμισι κιλό ηρωίνης και συνέλαβαν δύο υπηκόους Αλβανίας, 27 και 25 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για εμπορία, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν, εντόπισαν στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, το αυτοκίνητο των δύο αλλοδαπών. Κατά την διάρκεια του ελέγχου οι αστυνομικοί βρήκαν, ένα δέμα ηρωίνης, βάρους 508 γραμμάριων, το οποίο οι δύο δράστες είχαν τοποθετήσει σε ειδική κρύπτη.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 25χρονου στη Χαλκίδα, εντοπίστηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία, συγκροτημένο εργαστήριο νόθευσης και επανατυποποίησης ηρωίνης.
Επίσης κατά την διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν, δύο συσκευασίες που περιείχαν 833 γραμμάρια ηρωίνης, καθώς και δύο ακόμη σακούλες οι οποίες περιείχαν 718 γραμμάρια σκόνης, άγνωστης χημικής σύστασης, που χρησιμοποιούσαν οι δύο δράστες, για τη νόθευση των ναρκωτικών.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: