ΣΙΝΕ

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

F1: Ποιος νίκησε στο Μπαχρέιν

Την πρώτη του νίκη μετά απο 5 μήνες και το γκραν πρι του Μπαχρέιν κατέκτησε ο Σεμπάστιαν Φέτελ.
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής εκμεταλλεύτηκε την εγκατάλειψη του Λιούις Χάμιλτον και ανέβηκε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος οδηγών. Στη δεύτερη θέση ολοκλήρωσε ο Τζένσον Μπάτον και στην τρίτη ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Φερνάντο Αλόνσό.
Ο Χάμιλτον κράτησε τη θέση του στην εκκίνηση, με τον Φέτελ και τον Μπάτον να προσπερνούν τον Μαλντονάδο.
Ο Αλόνσο με τα πολλά κρατήθηκε στην 5η θέση, τον απειλούσε ο Ντι Ρέστα.Ο Βρετανός είχε μάχη με τον Φέτελ στους πρώτους 10 γύρους. Οι δυο τους βρίσκονταν σε δικό τους αγώνα, καθώς οι υπόλοιποι δε μπορούσαν να ακολουθήσουν. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Αλόνσο ήταν στα 10 δεύτερα μακριά.Καμία αλλαγή μετά τα πιτ στοπ. Ο Χάμιλτον κρατούσε την πρωτιά, σχεδόν με άνεση, απο τον Φετελ, έστω και αν το 1,5" φαίνεται σε εμάς μικρή διαφορά.
Όμως τα χειρότερα ήρθαν στον 23 με τον Βρετανό να εγκαταλείπει απο πρόβλημα στο κιβώτιο. Είναι η 4η εγκατάλειψη στους 7 τελευταίους αγώνες.
Στον 33ο γύρο μπήκε το αυτοκίνητο ασφαλείας, αφού ο Καρτικέγιαν έπεσε πάνω στις μπαριέρες. Οι περισσότεροι πλην του Αλόνσο μπήκαν για αλλαγή ελαστικών. Όταν όμως αποχώρησε μπήκε ξανά μετά απο ένα γύρο αφού ο Σουμάχερ έπεσε πίσω απο τον Βερν.
Ο Μαλντονάδο όμως αποχώρησε με πρόβλημα στα υδραυλικά και έτσι ο Αλόνσο ανέβηκε στην τρίτη θέση. Απο εκεί και έπειτα δεν άλλαξε κάτι δραματικά και έτσι ο Σεμπάστιαν Φέτελ πανηγύρισε τη 2η (!) νίκη του για το 2012 και δέυτερη συνεχόμενη στη Σιγκαπούρη.
Ντι Ρέστα, Ρόζμπεργκ, Ράικονεν, Γκροζάν, Μάσα, Ρικιάρντο και Γουέμπερ συμπλήρωσαν τη βαθμολογούμενη δεκάδα.Ο αγώνας δεν ολοκληρώθηκε με τους γύρους αλλά με το χρόνο καθώς θα υπερκερνούσε τις 2 ώρες.
Επόμενος αγώνας στην Ιαπωνία στις 7 Οκτωβρίου.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: