ΣΙΝΕ

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Γνωστός πολιτικός τράκαρε, ενώ έκανε τρίο στην Ferrari του

Σάλο προκαλεί ο γνωστός πολιτικός που βρέθηκε νεκρός και γυμνός στην Ferrari του, εξαιτίας σεξουαλικών παιχνιδιών με νεαρές κοπέλες.
Σοκ από την είδηση ότι ο γιος ενός υψηλόβαθμου στελέχους της κινεζικής κυβέρνησης και δεξί χέρι του προέδρου Χου Ζιντάο. 

Η είδηση έγινε γνωστή χθες το βράδυ ενώ το περιστατικό έγινε τον Μάρτιο του 2012.
Ο 23χρονος...

Λινγκ Γκου βγήκε νεκρός και γυμνός από τα συντρίμμια της πανάκριβης Ferrari του. Το περιστατικό κρατήθηκε όμως επτασφράγιστο μυστικό καθώς ο πατέρας του Λιγνκ είναι από τους στενούς συνεργάτες του Κινέζου Προέδρου.
Εκτός από τον 23χρονο οι αρχές έβγαλαν από τα συντρίμμια και δύο γυμνές κοπέλες οι οποίες τραυματίστηκαν σοβαρά ενώ η μία έμεινε παράλυτη.
Μάλιστα οι αρχές παραποίησαν και τα στοιχεία του 23χρονου στο νοσοκομείο για να μην γίνει γνωστό το όνομα του όμως εδώ και λίγες μέρες διάφορα μπλοκ κατάφεραν να σπάσουν τα αρχεία και να μάθουν τι πραγματικά συνέβη σε εκείνο το ατύχημα με τη ferrari.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες ξένων ΜΜΕ οι τρεις επιβαίνοντες της ferrari επιδίδονταν σε σεξουαλικά παιχνίδια ενώ το αμάξι έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του ο 23χρονος και να συγκρουστεί βίαια.
Μέχρι στιγμής από την κυβέρνηση της Κίνας δεν έχει γίνει καμία ανακοίνωση λέγοντας ότι είναι ένα λεπτό προσωπικό ζήτημα της οικογένειας του 23χρονου.
Δείτε τις φωτογραφίες από το ατύχημα του άτυχου 23χρονου που βρέθηκε νεκρός και γυμνός στην Ferrari του:


fimes.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkioti
s Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: