ΣΙΝΕ

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Σήμερα η κλήρωση της Football League

Για σήμερα Δευτέρα ορίστηκε τελικά η διεξαγωγή της κλήρωσης (η οποία άλλαξε ημερομηνία για τρίτη φορά) του πρωταθλήματος της Football League, ενώ την ίδια ημέρα θα προηγηθεί η έκτακτη γενική συνέλευση της Super League, με θέμα την αναδιάρθρωση των κατηγοριών.​
Τα μέλη του συνεταιρισμού θα υπερψηφίσουν την πρόταση για την αύξηση των ομάδων από 16 σε 18 από την περίοδο 2013/2014 για το πρωτάθλημα της Β΄ και Γ΄ Εθνικής, γεγονός που σημαίνει ότι από τη Β΄ εθνική θα ανέβουν τέσσερις ομάδες και θα υποβιβαστούν δύο.
Στην ψηφοφορία που έγινε στην έκτακτη συνεδρίαση της Football League, πέντε ΠΑΕ οι: Παναιτωλικός, Παναχαϊκή, Νίκη Βόλου, Απόλλωνας Σμύρνης και Καλλονή ψήφισαν να γίνει σήμερα η κλήρωση με 18 ομάδες.
Οι υπόλοιπες τάχθηκαν υπέρ της διεξαγωγής την ερχόμενη Δευτέρα, αφού πρώτα η Σούπερ Λίγκα θα έχει στείλει εγγράφως ότι επικυρώνει την αναδιάρθρωση των κατηγοριών μετά την αλλαγή στάσης της ΟΠΑΠ ΑΕ στην πρόταση της Σούπερ Λίγκας για τα οικονομικά των ΠΑΕ.


Star.grΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: