ΣΙΝΕ

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Αποθεώστε τον! Ο Φαλκάο με τρεις γκολάρες χάρισε το Super Cup στην Ατλέτικο (video)

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Ατλέτικο Μαδρίτης που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ επικρατώντας με 4-1 της κατόχου του Champions League, Τσέλσι.Οι Κολομβιανός επιθετικός έκανε το απόλυτο ημίχρονο.
Σημείωσε τρία γκολ ενώ είχε ακόμα και δύο δοκάρια, οδηγώντας της ομάδα του στην κατάκτηση του τίτλου, δύο χρόνια μετά από τον προηγούμενο.
Τις προθέσεις του τις έδειξε πολύ γρήγορα, καθώς μόλις στο 4' παρότι υπό πίεση έκανε το σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, είδε όμως τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Τσεχ.
Ωστόσο τρία λεπτά αργότερα έφυγε στην πλάτη της αγγλικής άμυνας, βγήκε τετ α τετ με τον και πλασάροντάς τον έκανε το 1-0.Στο 19' ήταν η ώρα για το 2-0 και μάλιστα με εξαιρετικό γκολ αφού ο Φαλκάο με αριστερό πλασέ έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι του τερματοφύλακα της Τσέλσι.Σούπερ Σταρ Φαλκάο!Δεν σταμάτησε όμως εκεί και στο 35' απείλησε ξανά αυτή τη φορά με κεφαλιά αλλά και πάλι η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.Κι εκεί που όλα έδειχναν πως αυτό θα ήταν το σκορ ημιχρόνου, ο Φαλκάο «τελείωσε» το ματς από το πρώτο μέρος καθώς στο 45' έκανε το 0-3!
Το παιχνίδι και ο τίτλος είχε κριθεί, αλλά αυτό δε σταμάτησε τους Ισπανούς που στο 61' έκαναν το 0-4 με σκαφτό κοντινό πλασέ του Μιράντα.Το μόνο που κατάφερε η Τσέλσι ήταν να μειώσει στο 75' με σουτ του Κέιχιλ έπειτα από κόρνερ του Λάμπαρντ, ενώ στο 91' είχε και δοκάρι με τον Νταβίντ Λουίζ.Όπως και πριν από δύο χρόνια, λοιπόν, κόντρα στην Ίντερ, η Ατλέτικο πάει στον τελικό ως κάτοχος του Europa League και επικρατεί άνετα της ομάδας που έχει στα χέρια της το Champions League.
Με αυτή την επιτυχία η Ατλέτικο ισοφάρισε τις Άντερλεχτ, Γιουβέντους και Βαλένθια που έχουν επίσης από δύο κατακτήσεις.Πρώτη είναι η Μίλαν με πέντε και ακολουθούν με τέσσερις η Μπαρτσελόνα και από τρεις οι Άγιαξ και Λίβερπουλ.
Τσέλσι (Ρομπέρτο Ντι Ματέο): Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κόουλ (89' Μπερτάντ), Νταβίντ Λουίζ, Κέιχιλ, Ραμίρες (Όσκαρ), Λάμπαρντ, Μίκελ, Αζάρ, Μάτα (81' Στάριτζ), Τόρες.
Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Κουρτουά, Γκοντίν, Μιράντα, Φιλίπε Λουίς, Χουανφράν, Σουάρεθ, Κόκε (Ραούλ Γκαρθία), Τουράν, Γκάμπι, Αντριάν (55' Ριντρίγκες), Φαλκάο (87' Εμρέ).


blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: