ΣΙΝΕ

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Super League: Πλατανιάς – Ατρόμητος 0-0 (video)

Χωρίς νικητή και σκορ έληξε η αναμέτρηση των Χανίων ανάμεσα στον Πλατανιά και τον Ατρόμητο. Οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοιχτά, προσπάθησαν, είχαν κάποιες ευκαιρίες να σκοράρουν, όμως, δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα το 0-0 να σφραγίσει τις προσπάθειές τους.
Μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα, καθώς επρόκειτο για το πρώτο ματς του Πλατανιά στα Χανιά, οι Κρητικοί προέταξαν τον ενθουσιασμό απέναντι σε έναν κακό σήμερα Ατρόμητο και έτσι, κατάφεραν να καλύψουν τη διαφορά ποιότητας που τους χωρίζει με τους Περιστεριώτες. Ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών για τον φιλόδοξο, φέτος, Ατρόμητο, ο οποίος παρά ταύτα παραμένει αήττητος, όπως και ο σημερινός του αντίπαλος, Πλατανιάς.
Η καλύτερη στιγμή του Ατρόμητου σημειώθηκε στο 42′ όταν ο Chumbinho ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, όντας ολομόναχος δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κηπουρού. O Πλατανιάς απείλησε προς το φινάλε όταν ο νεοεισελθών Μαρτσάκης μπήκε απειλητικά στην περιοχή του Ατρομήτου, σούταρε από πλάγια θέση, όμως, ο Itandje είπε «όχι», κρατώντας το 0-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Οι συνθέσεις
Πλατανιάς:
Κηπουρός, Κανακούδης,Ποτουρίδης, Αργυρόπουλος, Τζανής, Ukar, Kaladjic (77′ Gonzales), Μαραγκουδάκης, Aguilera , Udoji (92′ Mirceta), Αναστασάκος (82′ Μαρτσάκης).

Ατρόμητος: Itandje, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος, Iglesias, Beljic, Chumbinho (73′ Garcia), Epstein (87′ Καραγκούνης), Καραμάνος (70′ Kuqi).
Δείτε το video με τα highlights του αγώνα Πλατανιάς – Ατρόμητος 0-0



sportena.com
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: