ΣΙΝΕ

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Super League: Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 0-0 (video)

Ισόπαλοι χωρίς γκολ αναδείχθηκαν Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, για την πέμπτη αγωνιστική της Super League, με τους πράσινους να έχουν παράπονα για τη διαιτησία του Κουκουλάκη.
Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός ήταν πιο επιθετικός σε σχέση με προηγούμενους αγώνες και στο 10′ ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Χριστοδουλόπουλου από τον Fulop, ενώ στο 26′ είχε δοκάρι και πάλι με τον Χριστοδουλόπουλο.
Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας είχε την καλύτερη στιγμή, όταν ο Perrone βγήκε τετ α τετ με τον Καρνέζη, αλλά ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού απομάκρυνε εντυπωσιακά τη μπάλα. Στο 80′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τσαμπούρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Το τελικό αποτέλεσμα αφήνει ικανοποιημένο μόνο τον Αστέρα, που έφτασε τους 10 βαθμούς, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που έχει 4.
Οι συνθέσεις:
Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Pinto, Τριανταφυλλόπουλος, Vitolo, Μαρίνος (Zeca 73′), Μαυρίας (Sissoko 46′), Χριστοδουλόπουλος, Quincy, Fornaroli (Πετρόπουλος 61′).
Αστέρας Τρίπολης: Fulop, Πιπίνης, Ucero, Perrone (Γιαλούσης 90′), Rayos, Τσαμπούρης, Alvarez, Sankare, Bartolini, Navarro (Καλαντζής 90+3′), Κουρμπέλης (De Blasis 66′).
Δείτε το video με τα highlights του αγώνα Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 0-0


sportena
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: